Hoe om gewicht te verliezen, de herziening van medicijnen?Als u nog niet geweest en het houden van de laatste tijd, of waren in sommige geneesmiddelen voor een tijdje 'tijd, het is tijd dat je een kijkje nemen op uw pillen nam. Veel medicijnen die helpen bij het voorkomen of behandelen van een aantal ziekten ook helpen gewicht te verliezen. Er zijn anderen die, echter, maak je op gewicht. Uiteraard zijn deze geneesmiddelen moet niet anders verricht met het doel van gewichtsverlies, tenzij aanbevolen. En als je voelt dat je wint te veel gewicht met het gebruik van een geneesmiddel, ze hebben niet een woord met uw arts.

Insuline-injecties:

Injecties van insuline, in het bijzonder die met een hogere dosering, moet het ongunstigste belemmering gewichtsverlies. U kunt voorkomen dat het nemen van insuline-injecties, waardoor de behoefte aan insuline in het lichaam.


Hier zijn drie eenvoudige manieren om de behoefte aan insuline te verminderen:

  • Vermijd het eten van koolhydraten. De minder koolhydraten je eet, hoe minder insuline het lichaam nodig heeft.
  • Als dit niet helpt, kunt u overschakelen naar metformine met goedkeuring van uw arts. Deze kunnen helpen om de behoefte aan insuline in het lichaam verminderen. 2 tot 3 gram per dag is het minimum dat vereist is voor type 2 diabetes Vergeet hoeveelheid, is het belangrijk om uw arts te raadplegen voordat u wijzigingen aanbrengt in de behandeling.
  • Bij type 2 diabetes, kan de hierboven genoemde geneesmiddelen niet genoeg zijn. Ze kunnen proberen nieuwe drugs zoals Byetta en Victoza die gemakkelijk beschikbaar zijn in reformwinkels zijn. Deze helpen bij het verminderen van de behoefte aan insuline en ook helpen gewicht te verliezen. Uiteraard dient de arts vooraf overleg.

Diabetes medicijnen:

We hebben al gesproken over injecties van insuline, maar er zijn enkele tabletten met verlengde afgifte van insuline als sulfonylureumderivaten, die vaak leiden tot gewichtstoename. Deze omvatten Daonil, glibenclamide, en Euglucon Minodiab. Sommige tabletten gewoon als Actos, Starlix, Avandia en NovoNorm ook de neiging om gewichtstoename te bevorderen. Metformine is een uitzondering omdat het niet leidt tot een toename in gewicht.

Cortisone:

Cortisone is eigenlijk een oraal geneesmiddel dat leidt tot een toename in gewicht. De meest voorkomende voorbeeld van cortisone is Prednisolon. De hoogste dosis cortisone bevordert gewichtstoename op lange termijn, met name als het langer dan 5 mg per dag. Cortisone is essentieel in sommige gevallen, maar kan de arts vragen om de dosering aan te passen, zodat het niet leidt tot een toename in gewicht.

Neuroleptica/Anti-psychotica:

Deze types van geneesmiddelen leidt vaak tot een toename in gewicht. Er zijn een aantal nieuwe drugs zoals Zyprexa Olanzapine en je gewicht als ze vaak geconsumeerd.

Anti-depressiva:

Er zijn anti-depressiva die gewichtstoename kan veroorzaken. De meest voorkomende in deze categorie zijn de oudere tricyclische antidepressiva (TCA), zoals Saroten, Tryptizol en Clomipramine. Gemeenschappelijke antidepressiva zoals Citalopram sertraline en meestal niet een aanzienlijke invloed op gewicht te hebben. Het is een goed idee om uw arts te raadplegen voordat consumptie, zoals plotselinge gewichtstoename kan verder leiden tot depressie.

Anticonceptiva:

Er zijn een aantal anticonceptiemiddelen die vaak moedigen lichte gewichtstoename, vooral degenen die hebben niet alleen oestrogeen en progesteron bevatten. De meest voorkomende voorbeelden hiervan zijn de prikpil en de mini-pil.

  • Er zijn geneesmiddelen bloeddruk te veel, in de vorm van beta-blokkers die vaak gewichtstoename. Drugs zoals metoprolol, Seloken en atenolol vallen in deze categorie.
  • Sommige van de gemeenschappelijke allergie geneesmiddelen bekend als antihistaminica, ze hebben ook de neiging om te leiden tot gewichtstoename, als een hoge dosis wordt geconsumeerd.

Dus nu dat jij de meest voorkomende geneesmiddelen die kunnen leiden tot gewichtstoename, kunt u gemakkelijk uw arts raadplegen en bespreken de beste uitweg.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha