Hoe om gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen? 11 TIPS FABULOUSHoe om gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen? 11 TIPS FABULOUS

Als u dit leest, dan is de kans groot dat u eerder op dit punt zijn geweest. Heb je alle kasten schoongemaakt u alle menu's pizzakoerier gooide en je werkte de nieuwe fitness-regime. Als een zaak van de feiten, ervaren genoeg voor te bereiden om gewicht te verliezen word je; is de volgende bit die altijd lijkt mis te gaan. Dus laten we het te laten werken deze tijd. Deze keer het gaat aan de stok met het! Lees onze 11 tips om dat de motivatie te houden, dat u vandaag voelen in de cursus, naar het einde en deze keer u uw doel te bereiken:

1. Noteer alle redenen waarom je wilt afvallen

Om uw reis van het gewichtsverlies te beginnen, schrijf alle redenen waarom je wilt afvallen. Beschrijf op papier alle voordelen van het zijn slanker, maak uw lijst zo lang mogelijk; kunnen we dingen als 'Ik voel me aantrekkelijker en vertrouwen', 'Ik zal in staat zijn om kleding die ik wil dragen', 'Ik voel me energieker ", etc ... deze kleine oefening zal je motivatie boost te vermelden en als u vindt sterk genoeg redenen waarom je gewicht wilt verliezen, zal je helpen om te volharden en niet in verzoeking vallen.


2. Stel jezelf realistische doelen

De tweede stap is een realistisch doel maandelijkse gewichtsverlies stellen. Negeer alle advertenties voor gewichtsverlies die u vertellen om gewicht 's nachts te verliezen, proberen ze je krijgt om iets te kopen, ze niet te motiveren en zal altijd vertellen hoe iemand slimed tot uitstekend proporties van het model in een kwestie van weken. Niet alleen dit is niet realistisch voor de meeste mensen, maar ook ongezond. Uw gewichtsverlies doelen zijn persoonlijk, maar als een ruwe gids, iets te verliezen boven 1,5 pond per week is geen goed idee.

3. Bewaak uw vooruitgang

Houd een dagboek en het bijhouden van uw vooruitgang. Vergeet echter niet dat de maandelijkse doelstelling die is ingesteld is alleen dat - een doel. Een paar van de bijna-ongevallen kan geen kwaad, en zelfs één of twee ergens, benaderingen zijn niet het einde van de wereld, is de algemene trend dat telt. Bedenk ook dat bijna alle van een programma van het gewichtsverlies is een punt waar plotseling weer op, hun gewicht toeneemt, maar laat je niet afschrikken, het is slechts tijdelijk en gebeurt er met de meeste mensen, en blijft volharden kunt u uw doelen te bereiken!

4. Begin langzaam

Mensen die snel gewicht te verliezen altijd op het gewicht weer terug, dan is een langzame en gestage gewichtsverlies is de beste. Je zou kunnen beginnen met het snijden van de minder als 200 calorieën per dag te beginnen. Het is een begin en je nauwelijks merken. Als u probeert te verhongeren, wordt prikkelbaar en, ten slotte, dat ik niet kan doen dit 'moment komt alleen ...

5. Houd een eetdagboek

Schrijf in je dagboek alles wat je eet en drinkt. Mensen die dit doen meer succes bij het verliezen van gewicht. Het helpt je te focussen op wat je eet en je vraagt, heb ik dit echt nodig? Houd tijdschrift over, hoewel, zelfs als alles goed gaat, of je kan weer gaan glijden ... en niet bedriegen!

6. Denk hele dag dun

Houd uw doelstellingen van het gewichtsverlies in de rug van je geest de hele dag en in alles wat je doet. Geen behoefte om in een sportschool om wat te verliezen 'gewicht, gewoon proberen om alles een beetje te maken' sneller dan je normaal zou en zal helpen. Ga de trap op, in plaats van lopen of proberen om het huishouden te doen in de helft van de tijd, zal elk beetje extra inspanning van uw lichaam een ​​mini-workout. En ja, als je de kans hebt, lid worden van de sportschool; u bent omringd door gelijkgestemde mensen die gemotiveerd zijn om te oefenen en dit op zijn beurt, het verhogen van uw motivatie om gewicht te verliezen.

7. Geef jezelf beloningen voor uw gewichtsverlies

Vergeet niet om klap op de rug als je deed het goed. Motivationele doeleinden, is het beste om te doen stellen beloningen voor specifieke mijlpalen in het programma van het gewichtsverlies. Bijvoorbeeld, als je verliest een aantal ponden je jezelf koopt dat je nieuwe jurk hebben gezien, maar zorg ervoor dat je beloning is een grote plak cake;).

8. Going publiek

Gaat het alleen maar gemakkelijker zal zijn om uit te gaan, dus vertel je vrienden en familie wat je doet en je zult verrast zijn door het bedrag van de steun die u ontvangt. Bouwen van uw web-steun en misschien gewicht te verliezen met een vriend, zal een beetje 'van voltooiing gezonde jullie beiden gemotiveerd te houden.

9. Afvallen voor het goede doel

Gewicht te verliezen voor een goed doel is een geweldige manier om jezelf te motiveren om uw doelen te bereiken. Er zijn nu veel sites waar u kunt adverteren uw gewichtsverlies gesponsord en mensen kunnen maken beloften om u online te sponsoren. Kom samen met een groep vrienden en maken het een teamprestatie. Het gewichtsverlies zal iemand anders helpen, zo goed als u.

10. Toon uw gewichtsverlies

Begin de dag verbeelden wat het is dat u wilt wijzigen. Sluit je ogen en stel je voor wat je wilt zien en stel je alle dingen die je in staat om het te doen, dan zal zijn, dat je nu niet kunt doen. Rekening houdend met de reden waarom we proberen om gewicht te verliezen, zal u helpen op het goede spoor te houden tijdens de dag.

11. denken op lange termijn en het creëren van nieuwe eetgewoonten

Denken van gewichtsverlies als een lange-termijn doel. Niet alleen is het passend dat in bikini deze zomer; Het is een gezondere manier van leven. Installatie in een bikini zou geweldig zijn, maar het is niet het leven te veranderen en het is een doel dat gemakkelijk kan worden afgewezen. De doelstelling op lange termijn, zoals langer leven, meer actieve en genieten van het leven meer zal je een veel betere motivatie te geven. Wij mensen zijn gewoontedieren, elk gebied van ons leven wordt gemaakt van kleine blokken genaamd gewoonten, dus als je een manier om nieuwe gewoontes handig voor u op te nemen in uw dagelijks leven te vinden, kunt u moeite veranderen voor een beter. Dus, neem een ​​vel papier en schrijf alle gezonde eetgewoonten dat de nieuwe slanker u, en volg dit plan elke dag. Deze gewoonten kunnen zijn: het verminderen van de grootte van de porties, veel water drinken elke dag, weet minstens 3 uur niet eten voordat je naar bed, etc ... De nieuwe gezonde eetgewoonten zijn geen dieet, dit is een nieuwe levensstijl !

Hoe om gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen? Als u nog andere suggesties, aarzel dan niet om ze te delen in de commentaren hieronder.

Blijf gelukkig, gezond en van jezelf houdt!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   2
Juli- 15, 2015 | 15:46:04 | later 6 uur

Nu wil ik om gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen! dank

  1   1
Juli- 15, 2015 | 21:27:29 | later 12 uur

Geweldig!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha