Hoe om gelukkig te zijn in een relatie? 10 TIPS VERSLAG GELUKKIG PAAR GEBRUIKTHoe om gelukkig te zijn in een relatie? 10 TIPS VERSLAG GELUKKIG PAAR GEBRUIKT

Vandaag praten we over geheimen en tips die gelukkige koppels kennen en anders doen van degenen die niet om samen te bouwen aan een duurzaam geluk. Vaak, naarmate de tijd verstrijkt, stellen de neiging om te comfortabel, je stoppen met het bouwen en beschermen van hun liefde, laten ze dingen gaan en het zicht van wat hun partner gelukkig kan maken verliezen ... Wij geven een ' kijken naar een aantal tips en geheimen van gelukkige koppels relatie en het succes dat je kunt beginnen met de uitvoering direct in je relatie om het meer solide, mooie en hemelse als te maken:

1) Gelukkige koppels besteden tijd samen

Als ik spreek over "tijd samen", bedoel ik niet alleen maar geografisch in één en dezelfde plaats en het negeren van elkaar ... ik bedoel dat gelukkige koppels plannen van hun tijd samen, kan het een date nacht favoriete restaurant, een picknick of samen koken. Dit is de tijd waarin de partners kunnen voeden elkaar met liefde, samen lachen en gewoon genieten van elkaars gezelschap, net zoals ze vroeger deden toen ze voor het eerst ontmoette.


2) de succesvolle paren waarderen wat ze hebben

Ja, gelukkige paren nooit nemen hun partners voor lief en weten hoe dankbaar voor hun liefde en voor alles wat je hebt.

3) Ze houden een speciale manier

Paar gelukkig en succesvol nooit kruisen bepaalde grenzen, noch zullen ze schreeuwen naar elkaar, agressief of bel elkaar namen ... Zelfs als ze bespreken, debatteren zij vanuit een positie van "hoe het probleem op te lossen", en niet vanuit een positie van 'hoe ik mezelf recht te bewijzen. " In plaats van ruzie, ze alleen maar dingen te bespreken, in plaats van te schreeuwen - spreken. Er zijn grenzen die je gewoon niet kan oversteken, ongeacht wat; liefde en respect moet altijd regeren in het rapport, zelfs wanneer twee liefdevolle mensen met een argument. Gelukkige koppels betast om alle problemen snel op te lossen en weten hoe om te vergeven en te vergeten. Als ze zeggen "Het spijt me" - Ik ben serieus ...

4) Ze gebruiken nooit manipulatie

Vaak, in sommige paren, de vrouwen gebruiken het gebrek aan intimiteit als een straf. Dit is helemaal verkeerd. Gelukkige koppels doen iets 'anders. Ze gebruiken nooit intimiteit als een wapen om hun partner te manipuleren, omdat ze weten dat nooit zou invloed hebben op hun privacy beter. Gelukkige koppels vermijden manipulatieve technieken, praten, dingen te bespreken en vinden compromissen te stemmen.

5) De partners in gelukkige koppels openlijk tonen / uiten hun liefde voor elkaar

Ze hebben nooit verwaarlozing uiten en tonen hun liefde, zorg en respect; partners gelukkige koppels zijn ruim lof en ze altijd voeden en beschermen hun liefde. Vermijd dingen die streek hun geliefde en proberen om hun partner gevoel verzorgd en geliefd te doen.

6) Ze kennen en respecteren elkaars behoeften

Twee mensen altijd blijven voor twee personen, zelfs nadat ze trouwen; beide hebben een aantal specifieke behoefte die de partner moet weten en respect: emotionele behoeften, lichamelijke behoeften, spirituele behoeften en zo het leven wordt een stuk makkelijker als je weet dat je partner en je weet, als je let op wat verstoort de andere persoon en je weet wat je kunt doen om hen te helpen. Waarschijnlijk, je partner moet gewoon een beetje 'persoonlijke ruimte, als je weet dat, denk je niet dat je partner verwaarloost of negeert u, u zult niet boos dat ze niet genoeg aandacht besteden aan u, weet alleen dat ze Je moet een beetje 'van de tijd alleen door te brengen en dat is helemaal ok.

7) Het gelukkige paar elkaar aanvullen, vaak

Hoe om gelukkig te zijn in een relatie? Het is makkelijk! Maak uw speciale iemand een goed gevoel! Partners in gelukkige koppels weten hoe ze hun gevoelens te uiten, ze elkaar bewonderen luid. Compliment uw partner, maken ze zich speciaal voelen, hem herinneren / haar hoeveel je liefde en hou van ze.

8) Ze hebben samen plezier

Gelukkige koppels vergeet niet om te lachen en te spelen. Ze tijd nemen om plezier te hebben en doen interessante dingen samen, proberen elkaar te lachen te maken, zo veel mogelijk. Een paar samen lachen heeft een veel betere kans om samen ... Lachen kan niet alleen helpen gemakkelijker overwinnen van de problemen, maar ook, het onderzoek toont aan dat het ook het leven kan verlengen, in ieder geval, het leven verlengen samen ...

9) hebben gemeenschappelijke doelen en dromen

Gemeenschappelijke wensen, doelen en dromen te verenigen twee mensen in een paar en ze draaien hun stappen door één en dezelfde richting.

10) Eerlijkheid

En tot slot, kan er iets solide, gezonde relatie te bouwen zonder vertrouwen? Partners in gelukkige koppels zeker weten het belang van eerlijkheid, ze weten dat zodra dat vertrouwen is gebroken, is het onmogelijk om weer te herstellen. Daarom, als je een solide en mooi met je partner, maken eerlijkheid en liefde het fundament van uw paar.

Ik hoop dat u vond deze tips en hints die verband houden.

Wat is naar uw mening, enkele andere geheimen van hoe om gelukkig te zijn in een relatie? Voel je vrij om je gedachten te delen in het commentaar hieronder.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  4   1
Augustus 25, 2015 | 02:20:23 | later 7 uur

Het is een uitstekende post.I inspirerende ben er vrij veel tevreden met uw geweldige plek perform.You eigenlijk heel waardevolle gegevens belangrijk. Keep it up. Houd het runnen van een blog. Proberen om later te lezen via uw post.

  2   0
Augustus 25, 2015 | 08:47:41 | later 13 uur

Dit is echt goed om te weten. Ik hoop dat het winstgevend zal zijn in de nabije toekomst. Zeer goed werk op deze en het uitstekende werk te ondersteunen.

  2   1
Augustus 25, 2015 | 10:45:04 | later 15 uur

Hartelijk dank voor het verstrekken van dergelijke een uitstekende plek, was geweldig en zeer goed geïnformeerd. als een eerste keer klant naar uw site zijn zeer onder de indruk. Ik identificeerde een heleboel dingen in het onderwijs relatie. Keep it up. Dank u.

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha