Hoe om gelukkig te zijn? 10 geheimen aan GELUK PERMANENT zal je leven veranderenHoe om gelukkig te zijn? 10 geheimen aan GELUK PERMANENT zal je leven veranderen

Het eerste geheim van gelukkig zijn is heel simpel: we besluiten dat we gaan om gelukkig te zijn! Studies hebben echter aangetoond dat je niet kunt gaan en kopen geluk, en het wordt gevonden in beide resultaten. Het kopen van een nieuwe outfit of een race winnen zal u graag voor een korte tijd te maken, maar niet de laatste, hier kijken we naar een aantal van de geheimen van geluk op lange termijn te realiseren voor het leven:

1. Hoe om gelukkig te zijn? Leer om te zeggen 'nee'

Bent u één van die mensen die alleen maar willen om anderen te behagen? Leren 'nee' zeggen, 'dit is mijn tijd en beslissen hoe het te gebruiken', het is een goed uitgangspunt om geluk te vinden. Of het is je baas, je kinderen of iemand anders, ze snel leren dat je niet om rond te worden geduwd en eindelijk wat tijd voor jezelf voor een verandering. Een 'ik' tijd elke dag, als je de dingen die je liefde en geluk om de batterijen op te laden doen, maak je leven vervuld en u helpen een gelukkiger mens.


2. Maak je geen zorgen, gelukkig zijn

Het is een geweldig nummer en een grote filosofie voor het leven ook. Probeer niet te maken over de kleine dingen, die zorg zal dragen voor zichzelf en richten, in plaats daarvan, aan alle goede dingen in je leven. Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die een pauze aan het eind van elke dag te nemen om te tellen hun zegeningen zijn de mensen die het geluk te vinden.

3. Hoe om gelukkig te zijn? Anderen helpen wanneer je kunt

Mensen helpen minder geluk dan u zal u helpen uw problemen in perspectief en is gevuld met een gevoel van vervulling. Het is aangetoond in studies dat Vrijwilligerswerk verhoogt het gevoel van welzijn en het geluk van mensen. Dus, het is gewoon dat mensen zijn blij om andere mensen of, waarschijnlijker helpen, dat het helpen van anderen je geluk kan verbeteren?

4. Hoe om gelukkig te zijn? Vergeet niet de mensen die je liefhebt

Geluk wordt gevonden in huis, dus uw familie en vrienden niet vergeten. Werk aan je relatie met ouders, broers en zussen en andere familieleden, en repareren van bruggen waar het nodig is, omdat de liefdevolle en gezonde relaties met vrienden en familie een belangrijk onderdeel van geluk op lange termijn bereiken kunnen zijn.

5. Hoe om gelukkig te zijn? Krijg wat 'alleen tijd

Iedereen heeft behoefte aan een beetje 'van de tijd om uw batterijen op te laden en weg van alles voor een tijdje' is de beste manier om het te doen. Ga voor een wandeling of het kijken naar een film op uw eigen. Gewoon een beetje 'rust, tijd doorbrengen in de natuur zult u de tijd om na te denken en in evenwicht je gedachten geven.

6. Ik wil gelukkig zijn! Kijk op de zonnige kant van het leven ...

Een beetje 'optimisme gaat een lange weg, dus probeer niet om de negatieve aspecten van een situatie altijd kijken, zoeken ook het goede. Dingen zijn meestal niet zo slecht als ze lijken en je ergste angsten niet uitkomen, dus kijk op de andere kant, dit is wat gelukkige mensen doen.

7. Hoe om gelukkig te zijn? Stel haalbare doelen

Vestigen onrealistische doelen is een zekere manier om u een leven van frustratie en teleurstelling te geven. Je gaat niet naar een film te zijn om volgende week te beginnen, dus vergeten en verder gaan met iets wat je kunt bereiken!

8. Hoe om gelukkig te zijn? Prijs jezelf langs de weg

Als je dat doet doelen, vergeet niet dat er veel stappen om een ​​schaal. Als, bijvoorbeeld, het doel is om uw ideale gewicht te bereiken, wacht niet tot de dag dat je krijgt u feliciteren, elke pond je verloren langs de weg is een prestatie op zich.

9. Hoe om gelukkig te zijn? Kies je vrienden verstandig

Geluk is besmettelijk, dus het kiezen van rond gelukkig te zijn en positieve mensen zullen je gelukkig te maken.

10. Hoe om gelukkig te zijn? Wees lief voor jezelf

Zorg goed voor jezelf, zowel in lichaam en geest zal u helpen de weg naar geluk te vinden. Oefening en eet een gezond dieet zal je de energie die nodig is om al dit geluk ondersteuning geven, maar vergeet niet om een ​​behandeling of twee doen. 😉

We hopen dat u deze tips nuttig geluk.

Voel je vrij om hun geheimen over hoe om gelukkig te zijn in de commentaren hieronder te delen.

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 3
  5   0
Juli- 18, 2015 | 14:39:27 | later 1 uur

Ja, ik ga akkoord, liefde suggesties!

  0   0
Juli- 18, 2015 | 16:41:52 | later 3 uur

Dank u voor het delen van zo'n prachtige positiviteit!

  0   2
Juli- 19, 2015 | 00:25:20 | later 11 uur

Ik gebruik ze !!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha