Hoe om een ​​kroon te maken voor een kind te dragenAls een kind wil kleden voor een kostuum partij als een koning of koningin of prins of prinses, zal een kroon nodig om zijn kostuum te voltooien. Kronen kan worden gemaakt in een eenvoudige en goedkope huis met een paar basis knutselspullen. Jonge kinderen kunnen hulp nodig hebben om de krans basis te maken, maar kunnen deelnemen met decoratie en verfraaiing van het zal zijn.

Meet rond het hoofd van het kind. Knip een lange rechthoek van karton die meten, plus 2 centimeter.

Knip een lange zijde van de rechthoek punten of een ander model van de fantasie. Gebruik een schaar met een scherpe verbeelding om meer sierlijke en professionele afwerking.


Wikkel de lengte van het papier rond het hoofd van het kind om zijn grootte te controleren. Nieten of tape op zijn plaats.

Laat uw kind sieren de kroon ambachtelijke behulp van witte lijm op de gouden tressen bekleding toe te voegen aan de onderkant van de kroon.

Bieden een verscheidenheid aan decoratieve materialen voor het kind om te kiezen om te versieren de kroon, zoals veren, pailletten, knoppen en stick-on edelstenen.

Finish door het toevoegen van wervelingen van witte ambachtelijke lijm en bestrooien ze met glitter. Schudt het overtollige op een vel papier.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha