Hoe om een ​​handel Stick Angelo makenEngelen zijn essentieel voor Kerst ornamenten. Of u nu een engel op een tak, gelegen op de top van de boom of weergegeven in een venster te hangen, zal dat uw kerstversiering te verbeteren. U kunt een engel van tweezijdige ornament zeer snel en goedkoop te maken met ambachtelijke stokken en gerecycled karton als dozen ontbijtgranen. Het is ook een goede ambachtelijke te doen met kinderen, als je alleen de ambachtelijke lijm gebruiken om samen te stellen. Zorg ervoor dat u veel van deze engelen voor u, maar ook vrienden en familie te doen.

Plaats een ambachtelijke stok op de zijkant van een graansoort doos onafgewerkt spaanplaat. Markeer de boven- en onderkant van de ambachtelijke stok. Teken de jurk van een engel op de spaanplaat. Gebruik de metalen liniaal om uw lijnen recht te houden. Zorg ervoor dat de hals van de jurk is in het teken van de ambachtelijke stok op, en de zoom van de rok is boven de onderste markering. Snijd de jurk met een scherpe schaar, draai het daarna over en sporenelementen omheen hieronder spaanplaat. Snijd de tweede engel jurk, als goed.

Leg twee ambachtelijke stokken side-by-side op de afgewerkte zijde van één van de jurken van de engel. Markeren de zijkanten met een potlood. Maak dan gebruik van hete lijm op de ambachtelijke stokken hechten aan het karton. Bevestig de tweede jurk op de top van dit.


Verf de engel met een jas van witte ambachtelijke verf. Als de verf droog is, verf de andere kant van de engel ambacht.

Teken een ronde of eisprong uit stukjes karton. Afgesneden, draai hem dan om en tekenen op een ander deel van de doos. Sluit elke vorm aan stokken ambachtelijke om de lijn van de hals van de engel met warme lijm.

Gebruik de liniaal om het centrum van de vier ambachtelijke stokken te meten. Leg ze op een stuk spaanplaat en in tweeën gesneden met een mes vakmanschap.

Snij twee halve stok zodat ze slechts iets 'korter dan de andere. Gebruik een tang om de stukken te breken, indien nodig.

Gebruik een kladje spaanplaat om een ​​beetje 'van ambachtelijke lijm op de segmenten ambachtelijke stok verspreid. Plaats tussen de stukken van de jurk engel en druk naar beneden. Gebruik drie stukken voor elke vleugel. Snijd de resterende twee ambachtstokken zodat ze voldoende om handen bij de uiteinden van de hulzen te vormen. Gebruik ambachtelijke lijm om deze te beveiligen, ook. Leg een stukje van graan vak onder de engel ambacht, en zet een ander stuk op de top. Stel sommige zware boeken op de top van het vliegtuig en laat het staan ​​voor enkele uren.

Breng de verf vlees handel voor het gezicht van de engel. Schilderen ook hun handen en voeten. Geven de jurk een extra laag witte verf. Verf de afgewerkte zijde van het karton in de engel ambacht.

Gebruik een borstel om lijm van toepassing op de vleugels van de engel. Bestrooi met goud glitter en schudt het overtollige op een papieren bord. Verf haar en gelaatstrekken. Plaats een kleine draad lus in de top van het hoofd met een tang. Bind een touwtje aan de engel ornament op de kerstboom weer te geven.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha