Hoe om een ​​besturingssysteem te veranderen van Windows XP naar Server 2003Het besturingssysteem Windows Server 2003 wordt gebruikt voor de instellingen van de web applicatie server en het ondersteunt meerdere gebruikers, het delen van bestanden en web hosting hulpprogramma. Als u een computer met Windows XP die je wilt veranderen in een server, kunt u Server 2003 configureren op de computer. Dit vereist dat u de installatie van Windows XP overschrijven door het installeren van Server 2003, om back-up van alle bestanden die u wilt opslaan voordat u verder gaat.

Start de server opnieuw en plaats de installatie-cd in de cd-Server 2003.

Booten vanaf CD door op de sleutel die in het menu Start op de server opent en kies om te booten vanaf de CD-lade. De sleutel opstartmenu is verschillend tussen computers, maar het is meestal een van de functietoetsen, de DEL-toets of de ESC-toets.


Druk op de "Enter" wanneer u wordt gevraagd om dit te doen (om verder te gaan met de installatie) en druk op de "F8".

Selecteer een partitie waarop Server 2003 installeren Als dat niet gebeurt, drukt u op de "C" en vervolgens op "L" om een ​​partitie aan te maken. Druk op de toets "Enter" om de nieuw aangemaakte partitie als de installatie partitie kiezen.

Druk op "Enter" om de installatie te starten. Een ogenblik geduld terwijl het bestand is geladen en de computer opnieuw worden opgestart.

Klik op de knop "Volgende", voer de naam van het bedrijf of de organisatie die de server gebruikt en klik op "Volgende".

Voer de productcode in Server 2003, klikt u op "Next", voer het wachtwoord in dat u wilt de administrator account en klik vervolgens op "Next" om de installatie te voltooien.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha