Hoe om de string te dragen GraduationEen van de vele hoogtepunten van het afstuderen van de middelbare school, college en graduate school is de mogelijkheid om de snoeren of kabels afstuderen dragen. Deze snaren worden gedragen aan een persoon als lid van een eer de maatschappij, zoals de Alpha Psi Omega, het nationale theater eer de maatschappij, of Psi Chi, de nationale eer samenleving voor psychologie te geven. Wat uw erkenning om je snaren te dragen, ze passen om goed te passen, zodat je het kan met trots dragen, en houd ze met je diploma voor weergave doeleinden.

Doe je afstuderen jurk. Zip-up, indien nodig, en laat jezelf in een spiegel om te controleren of u correct dragen van de jurk.

Drapeer het touw graad of touw rond de nek en schouders. Het touw moet voor je vallen. Plooi de string in je kraag afstuderen, indien van toepassing.


Kijkend in de spiegel weer om te controleren of het touw is ook aan beide kanten aan de voorkant van uw kleding. Gebruik het touw kwasten te helpen reguleren van het touw, indien nodig.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha