Hoe om de stof maatregelen voor Quilt-indeling converterenHet plannen, snijden, patchwork en quilten een quilt bed grootte is een enorm project. De tocht van de stof op te slaan tot het eindproduct kan lang zijn, maar de eerste stap - het kopen van de juiste hoeveelheid van de stof - is heel simpel.

Uw Maat Quilt

Meet het bed waarop u het maken van de quilt. U zal de lengte, breedte en maatregel van de vloer moet de matras. Als u het maken van de quilt als een geschenk, kunt u de meting van standaard-size bed gebruiken en centimeter toe te voegen aan het bedrag van projectie je wilt voor de zijkanten en aan het eind van de matras.

Converteren Yardage

Bereken de totale grootte van de quilt. Bijvoorbeeld, als u het maken van een quilt bed, de matras meet 60 "met 80" (zie referentie 1). De hoogte van het bed is standaard 25 "(zie referentie 2). Als u wilt dat de deken de vloer raken, voeg de hoogte van elke kant van de matras, en de hoogte tot de lengte van de matras voor het einde van het bed. In dit voorbeeld zal de berekeningen zijn: 60 25 25 = 110 en 80 + 25 = 105 Uw quilt wordt "breed en 105" De 110 lang ..


Als u wilt een tuck kussen toevoegen - extra lengte zodat u de deken kan vouw over uw kussens - voeg 20 "voor de lengte van de quilt (zie referentie 3).

Om de quilt in yardage te zetten, moet u de breedte van de stof die zal worden gebruikt kennen. Er zijn verschillende opties. Als u van plan bent om de katoenen quilten stof gebruiken, de breedte is 42-45. "Als je wilt stof, woonaccessoires gebruiken, dan zal de breedte ongeveer 54".

Bepaal het aantal sites dat het zal duren om de lengte van de quilt te dekken. Voor een quilt meet 105 "lange, zetten inch tot meters op zoek naar de juiste yardage Gebruik de rekenmachine om te verdelen 105." 36 "- of een meter - en vindt u de lengte van uw quilt is 2,9 meter Rond de nummer 3 meter, zodat er meer aan de naadtoeslag..

Om erachter te komen hoeveel lengtes van 3-meter stof je nodig hebt om een ​​quilt breedte van 110 te maken ", verdelen 110 door de breedte van de stof die u hebt gekozen om te gebruiken. Bijvoorbeeld, als u het maken van de quilt 44" breed katoen yardage, verdeel 110 van 44. Het product 2.5. Daarom zal je nodig hebt om samen te voegen 2 1/2 lengtes en drie-meter stof om een ​​quilt grootte 110 maken "tot 105". Sinds yardage wordt verkocht door de lengte, moet u drie stukken 3-yard, of een totaal van negen meter te kopen.

Als je aan het doen zijn beide zijden van de quilt uit dezelfde stof, het dubbele van de yardage voor een totaal van 18 meter. Als u een contrasterende stof voor de andere kant van de quilt te gebruiken, kopen negen meter van elke stof. Als u het maken van een quilt blokken en herbouwd met een rand, het berekenen van de stoffen die u nodig hebt voor de top afzonderlijk, volgens uw aanwijzingen opnieuw aanhechten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha