Hoe om de geschiedenis tot leven tijdens de Black History Month brengenBlack History Month is elk jaar in februari in de Verenigde Staten. Dit is het moment waarop de steden en gemeenten erkennen de bijdragen en de prestaties van de Afro-Amerikanen. Maar het kan moeilijk zijn voor sommige mensen om te waarderen Black History gewoon een boek te lezen. Hier zijn een aantal manieren waarop u kunt Black History Month tot leven te brengen.

Maak een tijdbalk van de Afro-Amerikanen voor Black History Month. Alles wat je nodig hebt is tape, papier, een pen en wat informatie. U kunt de informatie van de National Public Radio online te krijgen of een andere bron voor het verhaal.

Ga naar een toneelstuk of re-enactment. Beter nog, als je een leraar, moet je leerlingen zelf games over belangrijke gebeurtenissen of personen in de zwarte geschiedenis. Studenten kunnen hun eigen toneelstukken of monologen te schrijven en uit te voeren voor hun klasgenoten. Als u wilt, kunt u ze uit de eerste hand rekeningen van slavernij of andere historische figuren te onthouden en te handelen uit te geven.


Bekijk het filmpje over de Afro-Amerikaanse ervaring. De film, net als 'The Color Purple', 'Amistad', 'Malcolm X "en" A Raisin in the Sun ", de context voor het begrijpen van het racisme en de stijgende boven het in Amerika.

Het hebben van een eerlijke Black History Month in uw school. Vraag de leerlingen om belangrijke verworvenheden van de Afro-Amerikanen in de wetenschap, recht, sport, muziek of andere aspecten van de samenleving te onderzoeken. Kleine groepen studenten zullen alle helpen een presentatie poster bord maken. Dan zal het worden toegestaan ​​om rond te gaan en te praten met anderen over wat de leerlingen geleerd hebben.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha