Hoe om de foutmelding op te lossen: Onvoldoende geheugen van de server beschikbaar om deze opdracht te verwerkenNa het opnieuw formatteren van een computer in een netwerk en de poging om verbinding te maken met een systeem dat een peer gebruikt om verbinding voor Windows XP (P2P)-peer netwerk, kunt u de melding krijgen dat het netwerk te delen is niet toegankelijk ontvangen. U krijgt de volgende foutmelding krijgt: * Niet genoeg server opslagruimte beschikbaar om deze opdracht * Niet genoeg geheugen om de transactie af te ronden .. Sluit enkele toepassingen en probeer opnieuw . Het probleem is meestal een probleem is met het register op de nieuw geformatteerde computer. Lees verder om te leren hoe u de Register-editor gebruiken om dit probleem op te lossen.

Problemen oplossen Foutmelding: Niet genoeg opslag op de server beschikbaar om deze opdracht te verwerken

Klik op de knop Start in de linkerbenedenhoek van het bureaublad. Klik in het menu Start, klik op Uitvoeren en typ "regedit". Klik op OK om verder te gaan. De redacteur van het register moet nu open zijn.

Een tweede methode voor het oplossen van problemen Error Message: Niet genoeg opslag op de server beschikbaar om deze opdracht te verwerken

Klik op het plusteken om te navigeren naar de volgende registersleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters


Hoe om deze fout op te lossen als de "sleutel IRPStackSize" bestaat niet

Kijk in het rechtervenster naar de registersleutel label lokaliseren "IRPStackSize." Zodra je deze sleutel in het register hebt gevonden, dubbelklikt u erop. Verhoog de decimale waarde van 15 Klik op OK als je klaar bent. Sluit de Register-editor.

Herstart de computer en probeer verbinding te maken met het gedeelde netwerk. Als u nog steeds geen verbinding maken met de gedeelde netwerk, gaat u naar stap twee.

Voer stap 1 en stap 2 hierboven nogmaals om het register te openen en ga naar dezelfde registersleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters.

Herstart de computer en probeer verbinding te maken met het gedeelde netwerk. Als u nog steeds geen verbinding maken met de gedeelde netwerk, herhaalt u stap 2, het vergroten van de decimale waarde 5 wordt aanbevolen dat u de waarde van 5 te verhogen op een moment. De waarden van de 25 of 30 meestal het probleem oplossen.

Herhaal dit proces tot de grootte van de stack hoog genoeg is om toegang te verlenen. De hoogste waarde die u zal moeten gaan naar 50.

Klik op de knop Start en vervolgens op Uitvoeren. Typ "regedit" en klik op OK om verder te gaan. De redacteur van het register moet nu open zijn. Klik op het plusteken om te navigeren naar de volgende registersleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters.

Net -klik overal in het lege gebied aan de rechterkant. Selecteer Nieuw en vervolgens Clickon 'D-woord', die onder de KEY kolom.

U moet de naam van de nieuwe sleutel te typen. Typ "IRPStackSize." Zorg ervoor dat de dop is precies juist (5 hoofdletters en kleine letters 7) druk op enter.

Dubbel klik op de knop "IRPStackSize" en voer 15 in het tekstveld. Plaats een stip naast "Decimal" en klik op OK.

Sluit de Register-editor en start de computer opnieuw. Proberen om toegang te krijgen tot het netwerk te delen.

Herhaal stap 4 als het dezelfde foutmeldingen, het verhogen van de belangrijkste waarden van 5 tot het probleem is opgelost.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha