Hoe om cadeaus voor autistische kinderen kiezenHet kopen van cadeaus voor een autistisch kind kan moeilijk zijn vanwege de vele bijzondere overwegingen die gemaakt moeten worden. De leeftijd van het kind, de mate van autisme, het niveau van het leren van het kind, het niveau van communicatie en belangen van het kind een rol spelen bij de keuze van een geschikt cadeau.

Vind alle mogelijke informatie over het kind. Zijn niveau van leren kan niet gelijk zijn leeftijd of rang niveau, dus speel gericht op een bepaalde leeftijd ontoereikend kan zijn.

Kies een geschenk dat nuttig zijn in de ontwikkelingsfase rapport is. Flash kaarten moedigen verbale interactie, en flash-kaarten met emoties op hen zijn speciaal ontworpen voor kinderen met autisme. Flash-kaart-gebaseerde computer kan goed zijn voor oudere kinderen met autisme.


Kies een geschenk dat helpt sensorische en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Ballenbad, Koosh ballen, spelen deeg en weerstand bands zijn voorbeelden. Dry-erase boards kunnen helpen bij de ontwikkeling van visuele en motorische vaardigheden.

Kijk voor de geschenken die het kind helpen in zijn specifieke problematiek. Handschrift is moeilijk voor veel autistische kinderen, pennen dus gewogen en gewichten die schuif op het schrijven van hulpmiddelen kunnen nuttig zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha