Hoe om Boot Order wijzigen voor Windows Vista

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 1, 2015 Admin Computer 0 1


Om de opstartvolgorde of boot sequence op een computer te veranderen, zul je katachtige reflexen moet meer dan een graad in computer engineering. Wanneer u de computer opstart, ziet u een scherm te zien met het logo en verdwijnt als een flits in het donker, en je hebt geen controle over de hoeveelheid tijd die het scherm blijft daar. Dit scherm is de sleutel voor de opstartvolgorde van uw computer. Wees er snel bij en druk op de juiste knop en je kunt krijgen in zonder problemen, maar als je te laat bent, dan moet je de computer naar beneden uit te schakelen en probeer het opnieuw.

Zet de computer uit, start hem opnieuw. Wees zeer voorzichtig op dit punt, omdat je zit te wachten op een specifiek verzoek om het systeem BIOS te openen.

Druk op de specifieke toets die overeenkomt met het systeem-BIOS als je ziet het logo van de fabrikant van uw computer. De sleutel is normaal gesproken een van de toetsen "F" (meestal F1, F2 of F8). De prompt zal er als volgt uitzien: "F [wat]/BIOS-systeem" met "wat dan ook" gelijk is aan het aantal van de toets "F". Wanneer u op de juiste toets, ziet u het scherm van het systeem-BIOS en de zoektocht naar een opstartapparaat te zien.


Druk de bijzondere toegewezen onderaan het scherm om het systeem BIOS.

Ga naar het tabblad "Boot" met behulp van de pijltjestoetsen op het toetsenbord, en dan boot devices zullen genoteerd worden op de computer.

Schakel de volgorde van de apparaten door op de door het commando onderaan het scherm toetsen.

Sla de wijzigingen op en het systeem-BIOS af te sluiten. De computer wordt opgestart vanaf het geselecteerde apparaat als het eerste opstartapparaat.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha