Hoe om bestanden op datum te verwijderenSoms kan de computer verzandt met de oude bestanden worden niet meer gebruikt of nodig is; misschien heb je bestanden op uw computer te hebben van jaren geleden, dat vergat je nog had. Wanneer de computer wordt overweldigd met het bestand, het bestand een verminderde klaring van computergeheugen, die langzaam kunnen veroorzaken of kraam de uitvoering van de werkzaamheden in het centrum. Om bestanden te verwijderen op datum, is het voldoende om ze te laten zien op datum in het venster Verkenner.

Klik op "Start" en daarna op "Deze Computer".

Navigeer naar de map waarin u de bestanden op basis van de datum te verwijderen (bijvoorbeeld "Mijn Documenten", "Afbeeldingen" of "My Music"). Dubbelklik op de map om deze te openen en in de inhoud bekijken.


Bestanden op datum ordenen door te klikken op de "Gewijzigd", die aan het einde van de lijst van termen direct onder de adresbalk te vinden. Wanneer de bestanden worden naargelang hun eerste tot de laatste, zal een symbool pijl naar beneden verschijnen "Laatst gewijzigd".

Ga door de bestanden, klikt u op een om het te selecteren en druk op de Delete-toets (Del) om de bestanden die u niet meer wilt verwijderen. Herhaal dit proces voor alle andere bestanden die u wilt verwijderen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha