Hoe om audio in Windows XP mogelijk te makenHet inschakelen van audio in Windows XP verhoogt de entertainment waarde van computers en het internet maakt het veel spannender. Het geluid kan door de gemiddelde gebruiker geactiveerd in ongeveer 10 minuten.

audio in Windows XP inschakelen

Installeer de stuurprogramma's voor uw audio-apparaat. Als uw audio-hardware is geleverd met een installatie-cd, plaatst u de cd in het station en volg de instructies. Als uw audio-apparaat niet over een schijf, contact opnemen met de fabrikant of download het stuurprogramma van de website van de fabrikant. Om het systeem te controleren op audio-apparaten, gaat u naar "Start", "Configuratiescherm" en "Geluiden en audioapparaten." De primaire audioapparaat weergegeven bovenaan het venster.

Controleer de "Audio Devices" eigenschappen voor het volume gedempt of de volumebalk op het minimum. Een van deze zal de geluid niet werkt.


Controleer de "Device Manager" voor de verkeerde instellingen of problemen met het apparaat. Ga naar 'Start', 'Configuratiescherm' en 'Systeem' en selecteer het tabblad "" en druk op de "Hardware Device Manager." U krijgt een lijst met hardware te zien. Audio-apparaten zijn onder "Audio-en video-games." Het toestel zal dezelfde naam verscheen in de "Geluiden en audioapparaten" in het "Configuratiescherm". Door te dubbelklikken op het apparaat, zal het de eigenschappen weer te geven. Er is een selectie aan de onderkant van het eerste tabblad dat wordt weergegeven als het apparaat is "ingeschakeld" of "uitgeschakeld". Eventuele conflicten zullen ook worden gegeven in de vorm van kleine uitroeptekens.

Controleer de fysieke volumeknop op de luidsprekers.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha