Hoe om applicaties vanaf het begin te startenHet kan voorkomen dat u wilt controleren welke toepassingen automatisch wordt gestart wanneer u de computer opstart. Het is raadzaam om een ​​paar van uw standaard applicatie ook op zodra het operationeel is - zoals uw e-mailprogramma en een webbrowser. Aan de andere kant, kan je niet wilt dat een toepassing die niet wordt gebruikt om elke keer dat u de computer start, want het vreet kostbare middelen uit te voeren.

Msconfig

Klik op de knop "Start" in de linker benedenhoek van het bureaublad.

map Opstarten

Scroll naar boven en klik op "Uitvoeren." Typ "msconfig" in het veld. Klik op de knop "OK".


Hit het tabblad 'Start Up' in het venster dat verschijnt. Verwijder het vinkje naast de programma's die u niet wilt om bij het opstarten. Zet een vinkje voor diegenen die niet willen om bij het opstarten. Klik op "Apply" en klik vervolgens op "OK".

Start de computer opnieuw.

Klik op "Start" in de linker benedenhoek van het bureaublad. Scroll naar boven en klik op "Alle programma's" of "Programma's".

Zoek een programma dat u wilt starten bij het inloggen in de lijst die verschijnt. Klik met de rechtermuisknop op het programma. Scroll naar beneden en klik op "Snelkoppeling maken" of "Kopiëren naar". "Stuur naar" hebben de mogelijkheid om een ​​snelkoppeling op het bureaublad te maken. In beide gevallen maakt een snelkoppeling naar het programma op het bureaublad.

Voer een zoekopdracht uit voor de map "Opstarten". Zorg ervoor dat het een woord is. In Vista en Windows 7, klikt u op de knop en typ "Start" in het zoekveld, dat boven de knop verschijnt. De resultaten worden weergegeven aan de rechterkant.

Open de map Opstarten. Sleep de snelkoppeling die u in stap 2 in deze map aangemaakt. Sluit de map.

Start de computer opnieuw.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha