Hoe om aangepaste naam armbanden makenStart ambachtslieden kan een stuk van handgemaakte sieraden te maken voor de eerste keer dat ze proberen hun hand op kralen. Kralen sieraden handgemaakte maakt een welkom cadeau voor vrienden en familie, of een accessoire voor uw favoriete outfit, vooral wanneer gepersonaliseerd met de naam van een individu. Met eenvoudige kralen benodigdheden, kunt u een naam armband persoonlijk in een uur of minder te maken.

Snijd de draad rand, met behulp van een tang of draadtang, de gewenste lengte van de armband plus 2 centimeter.

Leg het alfabet kralen en andere kralen die u kiest voor het project in een patroon dat u wilt. Zorg ervoor dat het ontwerp wordt gemaakt symmetrisch, zodat de naam het centrum is.


Plaats het uiteinde van de draad wordt gesneden (ongeveer ½ inch) door de opening kleiner dan een ringetje. Vouw de draad in het midden zodat je in de hand de lange zijde van de draad en het gebogen uiteinde korte tussen de vingers.

Draad een plooi op de draad, inclusief klein deel via de sprong ring is geplaatst. Plaats de hiel, dus het is dicht bij het ringetje. Gebruik gereedschap om knijp de knijpkraal tang gesloten.

Plaats de kralen op de draad in de volgorde waarin zij gestructureerd. Tuck de staart van de draad die u beschermen met de crush door de eerste parels blijft goed verborgen.

Plaatst er een plooi en een ringetje op de draad na draad alle kralen. Houd de draad met een tang naast het laatste koord strak, met de niet-dominante hand.

Met uw dominante hand, steek de cirkel einde terug door de knijpkraal en de kralen die volgen.

Houd de draad draad aan de onderkant van de hiel perstang als verkrappingscyclus die vormt, zodat ballen niet uitglijden op de draad.

Sluit de knijpkraal met een tang. Waarom is gewikkeld rond de draad kralen, kralen buigen zorgt voor de rode draad blijft op zijn plaats.

Scheid de twee delen van de sluiting juweel.

Gebruik de tang het ringetje open op beide uiteinden van de armband.

Schuif de inkeping sieraden door het ringetje. Sluit het ringetje met een tang. Herhaal deze stap om het tweede deel van de sluiting in te voeren door middel van de tweede ringetje.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha