HOE nachtelijk zweten stoppen? 10 natuurlijke remedies voor Night SweatsHOE nachtelijk zweten stoppen? 10 natuurlijke remedies voor Night Sweats

Nachtelijk zweten, die meestal geassocieerd worden met de menopauze, zijn ongemakkelijk en kunnen verlegenheid te veroorzaken. Er zijn echter natuurlijke manieren die u kunt verminderen van de symptomen van de menopauze en niet altijd hun toevlucht tot het nemen van drugs. Hier zijn tien manieren waarop u kunt verminderen of te stoppen nachtelijk zweten, de natuurlijke manier.

1. Do ademhalingsoefeningen

Een onderzoek heeft uitgewezen dat vrouwen die geoefend gecontroleerde ademhaling, twee keer per dag, is gevallen van opvliegers en nachtelijk zweten maar liefst 50% verminderd. Gecontroleerde ademhaling betekent dat je tellen tot vijf tijdens en uitademen tellen tot vijf, en herhaal deze vijftien minuten per keer.


2. Cool jezelf wanneer je het gevoel een warme kleur komen

Als je een nacht zweet kan nemen, net zo begint, kun je eigenlijk af te koelen. Er zijn producten te koop die u kunnen helpen dit te doen, maar een zak ijs, die wordt gehouden in de nek, zal net zo effectief zijn.

3. Eet veel eiwit

Het is belangrijk om te eten veel eiwit als je ervaren opvliegers en nachtelijk zweten, want het lichaam gebruikt eiwitten om hormonen te maken en te houden in balans. Zorg ervoor dat u een bron van eiwit bij elke maaltijd en mag nachtelijk zweten verminderen.

4. Oefening

Zorg voor voldoende lichaamsbeweging kan ook helpen om het zweten en opvliegers verminderen. In een studie uitgevoerd door Penn State University, vonden de onderzoekers dat het zweten werd teruggebracht tot vierentwintig uur na een uitoefenperiode.

5. Foliumzuur

Foliumzuur is ook aangetoond dat de symptomen van de menopauze. Een studie die werd uitgevoerd in Egypte, bleek dat vrouwen die foliumzuur nemen ervaren een vermindering van 65% van opvliegers en nachtelijk zweten.

6. Broccoli

Broccoli bevat een antioxidant genaamd sulforafaan, waardoor hormonen in het lichaam. Deze antioxidanten zijn op hun meest krachtige in de jonge broccoli spruiten.

7. Sage tea

Sage heeft een aantal geneeskrachtige eigenschappen verdovende middelen en één daarvan is zijn vermogen om het lichaam te genezen en vermindering zweten 's nachts. Een kop van salie thee voor het slapen gaan zal helpen slapen en helpen om het zweet op de baai.

8. Pine bark

Pine bark is een natuurlijk ingrediënt dat effectief gebleken bij het verminderen nachtelijk transpireren te zijn. Er zijn een aantal klinische studies uitgevoerd die onlangs bleek dat vrouwen die pijnboomschors extract supplementen ervaren een vermindering van de symptomen van de menopauze tot 35% zijn geweest.

9. Verminder geraffineerde suikers en wittebrood

Witte suiker en wit brood deeg zullen alle veroorzaken opvliegers en nachtelijk zweten meer. Verminder je inname van suiker en kiezen voor de hele voedsel, en je moet een vermindering van zweten zeer snel merken.

10. Vermijd kruidig ​​voedsel

Eet geen gekruid eten of, als dit bekend te triggeren opvliegers bij sommige vrouwen. Andere voedingsmiddelen die zijn geïdentificeerd als triggers zijn cafeïne, gefrituurd voedsel en oude kazen.

Hoe je nachtelijk zweten stoppen? Wat is uw favoriete natuurlijke remedies voor nachtelijk zweten?

Het blijft gezond!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha