Hoe naar WAV converteren naar GSM

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 13, 2015 Admin Computer 0 0


GSM-bestanden zijn audiobestanden die niet door veel programma's worden gebruikt of herkend. Als je een aantal bestanden die u wilt GSM of verandering te gebruiken, is het noodzakelijk om het WAV-bestand converteren naar GSM-bestand. Een audio-converter nodig zal zijn om de conversie uit te voeren. De Switch Audio File Converter is een freeware programma dat GSM ondersteunt naar WAV conversie. Met de schakelaar audio file converter, kunt u snel en eenvoudig converteren van audiobestanden GSM.

Download en installeer de Switch Audio File Converter van CNET Download Center (zie bronnen). Het is een freeware programma, zodat u niet hoeft te betalen om te downloaden of te gebruiken.

Open Switch Audio File Converter op uw computer en klik op de knop "Add File" knop op de werkbalk. Selecteer de bestanden die u wilt converteren GSM. U kunt meer dan een bestand om te zetten in een tijd GSM.


Klik op de knop "Bladeren" of "Output Folder". Selecteer een locatie op uw computer waar u wilt gaan naar het WAV-bestand zodra de conversie is voltooid.

Zoek het veld "Output Format". Het is een drop-down menu, waar je nodig hebt om te kiezen uit de keuzes WAV. Dit stelt de aard van het output bestand als een WAV-bestand van het originele bestand GSM.

Klik op de knop "Convert". Er zijn twee knoppen - een is op de werkbalk, en men is in de rechter benedenhoek. U kunt klikken op een van de twee om de conversie te starten. Een pop-up zal verschijnen wanneer het wordt gedaan. Klik op "OK" en u kunt de nieuwe WAV-bestand gebruiken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha