Hoe naar verwisselbare opslagapparaten-formaat dwingenAls de externe flitser bevat een virus of is beschadigd is, kan het ertoe leiden dat u in staat om alle bestanden uit het apparaat te verwijderen. In dit geval moet een kracht format uitvoeren. Een kracht-format veegt de inhoud van het externe apparaat, zelfs in de aanwezigheid van virussen aanwezig.

Zoek de USB-poort van uw computer. Je vindt het op de zijkant van uw laptop of de achterkant van een computer toren unit.

Plaats het externe apparaat in de USB-sleuf. Druk stevig op zijn plaats om te controleren of deze goed is aangesloten.


Klik op de knop "Start" en selecteer de zoekbalk aan de onderkant van het menu Start. Typ "diskmgmt.msc" in het zoekvak. Open het hulpprogramma Schijfbeheer, dat omhoog brengt.

Klik met de rechtermuisknop op het externe apparaat in de lijst in het venster Schijfbeheer. Het apparaat zal waarschijnlijk worden bekeken onder dezelfde naam van het merk.

Selecteer "Format" in het drop down menu. Selecteer "File System" als "FAT32" en "Toewijzing Size" als "512" Klik op de "OK" knop en selecteer "Ja" om te bevestigen dat u wilt een kracht van formaat uit te voeren.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha