Hoe naar Totally Pop Ups StopPop-ups zijn advertenties die automatisch worden geopend op uw scherm. Hoewel het niet ongewoon is voor websites met pop-up mogelijk te maken - meestal in een poging om een ​​item te verkopen of om je op weg om iets te ondertekenen - pop-ups kunnen ook het gevolg zijn van spyware en adware zijn. Sommige pop-up ook proberen om je om persoonlijke informatie te onthullen of te proberen om u te verleiden tot het kopen van artikelen. Hoewel het onmogelijk is om volledig te voorkomen dat de pop-up, kunt u stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat u de laagst aantal pop-ups mogelijk.

Hier krijg je een veilige webbrowser en schakel de blokkering van pop-ups. Oude versie van Internet Explorer zijn notoir onbetrouwbaar en onzeker als het gaat om bedreigingen van de veiligheid en kwetsbaarheden pop-up. Gebruik altijd de nieuwste versie van uw favoriete browser, of het nu Internet Explorer of een andere webbrowser. Standaard worden de meeste van de nieuwste browsers hebben pop-up blocker is ingeschakeld, maar u kunt in-of uitschakelen in uw browser instellingen handmatig.

Installeer een pop-up aan derden. Als je merkt dat het blok pop-up webbrowser ineffectief te zijn of u wilt een extra blokker, zijn er tal van programma's om pop-up gratis beschikbaar te blokkeren. Deze programma's kunt u de gevoeligheid van de blocker te bepalen en toe te voegen moet u sites op een zwarte lijst.


Scan de computer op virussen. Gebruik een aantal anti-virus programma's of websites online virusscan om uw computer te ontdoen van virussen die pop-ups kunnen veroorzaken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha