Hoe naar overzichten grafieken te lezen om te hakenAls het lezen van een patroon gehaakte voelde als een nieuwe taal leren, zou een eenvoudiger optie zijn om een ​​grafiek gehaakte volgen. Net zoals een kruissteek patroon, deze nieuwe modellen te gebruiken symbolen op een grafiek om de soort steek die u gebruikt te vertegenwoordigen. Dit kan een beetje 'wennen in het begin als je de betekenis van elk symbool te leren, maar heb je minder kans om hun baan te verliezen, zoals vaak gebeurt bij het lezen van een patroon geschreven. Het is een perfecte manier voor een beginner om te leren haken zonder het gevoel overweldigd door de initialen van het model haken.

Vind een grafiek patroon dat u wilt gebruiken voor het project. E 'kan ook schrijven instructies afgekort op een grafiek, als je eenmaal vertrouwd met de symbolen bent.

Let op de knop op de sjabloon dat alle punten gebruikt om het project te maken geeft. De sleutel definieert de haaksteken geassocieerd met elk symbool in elk vak van de tabel.


Vind het uitgangspunt van het project op papier. Dit kan worden aangegeven met een pijl of gedefinieerd in de instructies.

Haak de eerste rij, zoals weergegeven in de grafiek. Volg de symbolen op de eerste rij van links naar rechts. De tweede regel wordt gelezen van rechts naar links als u het project te zetten. Elke rij plaatsvervangers op deze manier tot het einde.

Controleert voortdurend de sleutel tegen de grafiek grafisch, zodat u geen steken te missen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha