Hoe naar "Netwerk wachtwoord" in Windows 98 te verwijderenEen inlogscherm met de titel "Voer het wachtwoord voor Microsoft Networking" wordt standaard weergegeven wanneer Windows 98 wordt gestart als de Client voor Microsoft-netwerken is geselecteerd als het primaire netwerk inloggen op de computer. Dit is een functie nutteloos als de computer niet wordt gebruikt in een Microsoft netwerk, en slechts verlengt de tijd voor toegang tot de computer. Wijzig het primaire netwerk logon in Windows 98 om dit scherm uit te schakelen.

Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Instellingen" en "Configuratiescherm."

Dubbelklik op het "Netwerk".


Klik op het drop-down menu onder "Primary Network Logon" en selecteer "Windows Logon '.

Klik op "OK". Windows verschijnt een bericht waarin wordt uitgelegd dat de computer opnieuw moet worden opgestart om de wijziging te voltooien. Klik op "Ja". Windows kan een inlogscherm met de titel "Welkom bij Windows" Na de reboot, die een gebruikersnaam en een wachtwoord voor de lokale computer moet geven.

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in als de lokale computer-account is beveiligd met een wachtwoord. Als het niet, druk op de toets "Esc", en het login scherm zal niet opnieuw worden getoond.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha