Hoe naar Moving Fun MakeTerwijl het krijgen van een nieuw huis, gaat vaak hand in hand met de Amerikaanse droom, het moeizame proces van het verplaatsen behoort vaak tot daar met een Internal Revenue Service audit of een wortelkanaalbehandeling in de moderne menselijke ervaring. Als het is belastend voor je, kun je alleen maar voorstellen hoe het je hele familie treft. Ontworteling je kinderen om te gaan naar een nieuwe plek uit de buurt van alles wat ze te weten zou kunnen leiden tot oppositie nukkig. Met een paar simpele trucs en een beetje 'van creativiteit, kunt u de reis een avontuur in plaats van een karwei maken.

Houd een partij pre-move met al je vrienden. Omkopen ze met hapjes en ingeblikte bier of drank om u te helpen inpakken van uw huis. Dit kan de verpakking om te spelen met uw kinderen en hun vrienden te maken.

Veld in uw nieuwe woning voordat het meubilair arriveert. Gebruik deze kans om de nieuwe omgeving te verkennen en genieten van een zorgeloze dag eenvoudige set voor het harde vervelende werk van het verplaatsen en uitpakken van al uw bezittingen.


Doe een ritueel om al uw favoriete plaatsen opnieuw in de oude wijk of de stad. Maak foto's of souvenirs kopen in het nieuwe huis op te nemen. Maak een geheugen boek met de namen en adressen van de vrienden achtergelaten.

Maak een schatkist voor elke kamer in het huis. Laat elk lid van de familie om hun favoriete ding te pakken in een gewone vak, en daarna versieren met stickers en tekeningen zijn bijzondere waarde aan te geven.

Maak een tijdcapsule voor uw nieuwe woning. Maak foto's en schrijf gedachten over uw favoriete herinneringen aan de oude plaats en alle hoop en dromen die je hebt voor de nieuwe. Begraven in de achtertuin van uw nieuwe huis alleen te heropenen wanneer je weer bewegen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha