Hoe naar LAN's toevoegen voor Windows PE 2.0Windows PE 2.0 is een kleinere versie van het besturingssysteem Microsoft Windows Vista vaak gebruikt door beheerders om onderhoud van het systeem. Het is niet een verlengstuk van Vista, maar een volledig gescheiden besturingssysteem, Windows PE 2.0 vereist zeer weinig ruimte voor het bestand op uw harde schijf en is een krachtig hulpmiddel dat gebruikers toegang biedt lees-en schrijftoegang tot NTFS-bestandssysteem op uw computer. Hoewel Windows PE 2.0 laadt alleen het absolute minimum van toepassingen en apparaten, behoudt de mogelijkheid om uw computer aan te sluiten op een netwerk. Installeer de LAN-stuurprogramma voor uw systeem met behulp van het hulpprogramma laden drivers van Windows PE 2.0.

Sla de driver bestand op een LAN-verwijderbaar opslagmedium, zoals een cd-rom of springen. Noteer de naam van de LAN-verwisselbaar opslagapparaat het stuurprogramma's.

Start Windows PE 2.0. De Windows PE 2.0 is vergelijkbaar met het inlogscherm van Windows Vista met een venster van de opdrachtprompt.


Plaats de verwijderbare opslagapparaat naar een computer geladen met Windows PE 2.0.

Input "dvrload F: bestandsnaam" in de command prompt. Dit stelt het hulpprogramma om de driver te laden. Vervang "F:" met de stationsletter van het verwisselbare opslagapparaat. Vervang "filename" met de naam van het stuurprogramma op de verwisselbare opslagapparaat.

Druk op "Enter" om Windows PE 2.0 op de LAN-driver te laden.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha