Hoe naar frame Haak HeirloomsVele uren ging in creatieve mooie kant gehaakte kleedje oma's en nu wilt u het te bewaren voor een paar generaties. Nauwkeurige definitie van antieke kleedjes zal resulteren in een kunstwerk dat kan worden bewonderd jarenlang als siert de muren van je kamer. Hoewel het een eenvoudig project frame van een erfstuk haken, worden zacht bij het hanteren van de delicate draden van kleedje.

Vergrendel de kleedje bevochtigen en stretching zachtjes. Pin zorgvuldig doily een handdoek om te drogen, zodat het zijn vorm zal behouden. Laat het kleedje volledig drogen voordat u deze uit de doek.

Plaats imago van de mat op een vlakke ondergrond. Centreer het kleedje op de mat en speld rond de randen. Terwijl pinning, zorg ervoor dat het stuk haak is zo recht mogelijk.


Rijg de naald en steken omhoog door de eerste pinhole in mat. Doe dit vanaf de achterkant naar de voorkant van het kleedje op het tapijt. Lus van de draad op enkele van de draden van de kleedje en steek de naald door de mat door de pinhole.

Herhaal stap drie naden voorzichtig doily het tapijt rond de randen. Wees voorzichtig om de gaten te gebruiken in de mat om de bocht te maken. Gebruik hetzelfde als een rode draad geborduurd rond de randen.

Gebruik plakband of lijm om de draden te beveiligen tegen het eind van het stiksel aan de achterkant van het tapijt. Trek de draden strak, maar wees voorzichtig niet om het kleedje uit vorm te rekken. Lijm of tape langs de draden.

Neem de achterkant van het frame, en plaats het tapijt met het kleedje in het frame. Vervang het onderstel.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha