Hoe moet een evenwichtig dieet om gewicht te verliezenHet is gewoon dat het dieet werk?

Mijn werken nutriéndome dieet, maar ik zal verkeerd zijn? Hallo iedereen, ik ben 26, gemeten ik 1.70 meter. en het gewicht 87 kg, zeven maanden geleden woog hij 96,5 kg. Want ik heb bijna 10 kg in het dieet dan empirische verloren; vervat in een cookie en twee zakjes met water voor het ontbijt. Goede lunch (soep, vlees, rijst, bananen, bonen, enz.) En 's nachts Ik hou van een hotdog met boter, sojasaus en smaak zeer Poquita. Ik daalde meer dan 1 kg per maand, maar ik maak me zorgen als dit dieet dat ik ondervoed! Ik voel me echt goed en ik begon te oefenen vandaag. Aanbevelingen of suggesties?. Ik vergat ik veel water te nemen !!! meer dan 2 liter per dag! Van te voren, heel erg bedankt x aandacht! Ingezonden door Carlos Arrieta Luligo

Hallo Carlos: als het verliezen van gewicht is E 'genoeg is, in feite, met dat dieet werk? De realiteit is dat niet. Het is belangrijk om te weten dat de beste manier om dun is door een gebalanceerd dieet, maar weet een beetje 'meer informatie over wat u moet weten over zoals het hoort.

Het dieet je doet lijkt een beperkend dieet zijn, want, van wat hij zegt, het bestaat uit een enkele 3 Restaurants s en bijna voor het ontbijt.

Voor een dieet werk niet genoeg om gewicht te laten vallen. De uitdaging is om gewicht te verliezen op een gezonde manier en stelt u in staat om te leren hoe om voedsel omgaan met dat gewicht je hebt verloren te ondersteunen en zal niet weder opstaan. Het beste dieet dat aan deze voorwaarden voldoet is de evenwichtige voeding.


Het gebalanceerd dieet moeten alle bevatten gezondheid van voedsel en elimineren van bewerkte voedingsmiddelen met een hoog gehalte aan vet, snacks, sauzen commerciële, cookies die veel vet en suiker, zoet gemengd zijn, sandwiches, etc.

Deze dieet moet bevatten: Vetvrije of vetarme zuivelproducten (melk, kaas, yoghurt), ei (meestal blanken), mager vlees (vis, gevogelte zonder vel, vlees zonder zichtbare vet), vooral verse groenten, vers en gedroogd fruit, volle granen, groenten, thee en water. Met al deze voedingsmiddelen die u kunt bereiden een gebalanceerd dieet niet alleen kunt u om gewicht te verliezen, maar zal dienen als voorbeeld voor het leven.

Een ander belangrijk punt van de gebalanceerd dieet voedseldistributie, moeten ze worden verdeeld in 6 maaltijden per dag (ontbijt, lunch, snack, diner en twee snacks: 1 halverwege de ochtend en halverwege de middag). Deze regeling stelt u in staat om sneller gewicht te verliezen en je zal geen honger. Een voorbeeld van dit type dieet is het mediterrane dieet, een gezonde voeding en effectief.

Het Mediterrane dieet wordt gekenmerkt door het produceren van een verlies van gewicht, langzaam maar zeker. Maar als je wilt kilo te verliezen sneller een beetje ', dan kunt u deze voedingsmiddelen te verdelen als volgt:

  • Tijdens de eerste helft van de dag kan voedingsmiddelen die koolhydraten (fruit, volle granen, peulvruchten en groenten) te bieden en verbruiken picknick hoge consumptie van eiwitten (vlees, eieren en zuivel) voedingsmiddelen. Dus het versnellen van de metabole kosten, vooral omdat in dit stadium van de dag, je metabolisme vertraagt.
  • Tot slot is het belangrijk om te benadrukken de hoeveelheid voedsel je moet eten. Het gedeelten moet klein tot middelgroot zijn en mag niet gerecht herhalen. Het enige voedsel dat in grote porties gegeten kan worden zijn de verse groenten in salades (als je licht kruiden te gebruiken).

Een evenwichtige voeding is het beste dieet, omdat het niet alleen kunt u dun, maar let op uw gezondheid en de kwaliteit van leven verbeteren.

Vergeet niet te controleren zelf regelmatig met een arts of voedingsdeskundige.

De esepro Ik heb behulpzaam geweest.
Een begroeting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha