Hoe mijn Haak Ambachten op eBay te verkopenAls je wilt om te haken, kunt u in staat om uw hobby te zetten in een bedrijf. Uitvoeren van een verscheidenheid van gebreide en je creaties te verkopen op eBay. Het opzetten van een verkoper rekening, stelt de prijs en opties te verkopen en op de markt uw producten. Je hoeft geen genie van het bedrijfsleven om te verkopen uw ambachten haken op eBay zijn.

Vestigen de rekening van een verkoper op eBay. U krijgt toegang tot eBay nodig hebben en geven informatie met inbegrip van het adres, e-mailadres en een creditcard of bankrekening. U kunt ook instellen dat het systeem om de belastingen en de verkoper betaalt om betalingen van klanten te accepteren. U zult waarschijnlijk willen een PayPal-account, zodat je credit card betalingen van klanten kan accepteren; aanmelden voor een PayPal-account is gratis.

Items toe te voegen aan uw eBay-winkel. Om dit te doen, klikt u op de eBay "Start de verkoop". EBay zal u door het proces van het verkopen van uw artikel, de keuze voor een prijs, het toevoegen van een beschrijving en het uploaden van foto's. U moet de digitale foto's van uw items te nemen en voeg ze toe aan uw computer om dit te doen. Proberen om foto's die duidelijk zijn te nemen, zien de kleur van uw artikel nauwkeurig en afleiding op de achtergrond niet.


Prijs van uw items. Om te bepalen hoe een ambacht object te breien verkopen, doen een internet zoeken om erachter te komen hoe andere verkopers overweegt vergelijkbare objecten. Overweeg dan het bedrag besteed voor de leveringen aan het item te maken en hoeveel winst je wilt verdienen. Sommige ambachtslieden zal tijd rekening te houden bij de prijsstelling, terwijl anderen niet de zorg over de tijd, omdat ze gewoon genieten van hun ambacht. Prijsstelling uw items tot drie keer de kosten van de leveringen is een goed medium voor online verkoop. Vergeet niet om de extra kosten, zoals de verpakking en verzending materialen toe te voegen wanneer de prijs van een item.

De markt van uw winkel. Opgemaakt flyers op de prikborden van de gemeenschap in uw stad, visitekaartjes drukken en ze door te geven aan vrienden en familie, en om een ​​blog te starten of te gebruiken social networking sites om je nieuwe lijsten te bevorderen. Items toe te voegen regelmatig hoog op de lijst van de meest recente te zijn wanneer mensen zoeken eBay. Beschouw het aanbieden van op maat gemaakte producten voor kopers die iets wat lijkt op wat je gedaan wilt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha