HOE MEER ENERGIE NATUURLIJKE KRIJGEN? 10 tips om ENERGIE NATUURLIJKEHOE MEER ENERGIE NATUURLIJKE KRIJGEN? 10 tips om ENERGIE NATUURLIJKE

We hebben er al geweest, die dagen die gewoon niet de energie om iets te doen te hebben. Een energie-drain is niet altijd tot uiting in de vorm van spierpijn en vermoeidheid, kunt u gewoon het gevoel een gebrek aan motivatie om op te staan ​​en dingen te doen. Er zijn een heleboel van kunstmatige energie boosts die je kunt gebruiken: een kopje koffie of een energiedrank frisdrank, maar ze alleen geven je een energie boost in de korte termijn en te veel cafeïne kan slecht zijn voor je hart. Gelukkig zijn er natuurlijke alternatieven voor kunstmatige stimulerende middelen, dat geeft je een boost van energie en ondersteund hier zijn onze 10 tips over hoe je meer energie krijgen natuurlijk:

1. Een wandeling in het park

Je zou gedacht hebben dat het doen van oefeningen, als je moe voelt het zou alleen maar erger, maar in feite kan een gewone 20 minuten lopen in uw lokale park niet alleen het verhogen van de totale energie-niveaus, en meer energie zal duren voor uren maar het zal ook helpen stress te verlichten en het vergroten van uw stemming.


2. Mediteer of een dutje 20 minuten

Nog een tip over hoe om meer energie te krijgen natuurlijk - neem een ​​kort dutje of een power nap. Met al de taken die we worden gebombardeerd met de hele dag, soms onze hersenen kunnen alleen naar overbelasting en informatie te werken, en dat kan onze energie ondermijnen en maken ons moe. Studies tonen aan dat een dutje 20 minuten gedurende de dag geeft de hersenen een pauze en waardoor energie om terug te keren naar normaal.

3. Vergroot de magnesium in uw dieet

Magnesium speelt een belangrijke rol bij het handhaven energieniveaus. Magnesium is het lichaam nodig voor vele functies, waarvan één afbreken glucose in energie. Als je niet genoeg magnesium in uw dieet, dan is uw lichaam zal moeten harder werken om energie op te wekken. Een goede en natuurlijke manier om magnesium inname te verhogen is om meer volle granen, zaden, noten, avocado, donkergroene bladgroenten, bonen, linzen, bananen en chocolade te eten.

4. Verminder uw alcoholgebruik en vermijd roken

Nog een tip over hoe om meer energie te krijgen is natuurlijk simpel - verminderen van de consumptie van alcohol. Voor veel mensen is een alcoholische drank voor lunch is een gegarandeerde energie sapper. Alcohol heeft een kalmerend effect, dat voel je je ontspannen en moe, niet alleen wanneer u wilt consumptie later op de avond te beperken, als je wilt om alert te blijven en roken helemaal te voorkomen.

5. Een gezond ontbijt

Hoe om meer natuurlijke energie te krijgen? Nooit overslaan ontbijt! Vele studies hebben aangetoond dat overslaan van het ontbijt kan beïnvloeden de niveaus van energie voor de rest van de dag. Overslaan van elke maaltijd is niet aan te raden, maar het ontbijt is extra belangrijk, want het geeft het lichaam een ​​schok van energie, die uw stemming en energie zal invloed hebben op de hele dag.

6. Drink meer water

Drinkwater is een eenvoudig tip over hoe om meer energie te krijgen natuurlijk. Zelfs de geringste hoeveelheid van uitdroging kan leiden tot vermoeidheid en je mag niet eens dorst. Als je merkt dat je een tekort aan energie tijdens de dag, probeer dan een fris glas water, kan alles wat je nodig hebt.

7. Verminder je inname van suiker en eet meer volle granen

Het geheim van het bereiken van duurzame energie gedurende de dag is om voedingsmiddelen die energie langzaam los te eten. De suiker geeft je energie boost onmiddellijke termijn, maar zeer kort en kunnen achterlaten als u het gevoel nog meer moe na. Hele korrels, anderzijds, laat de brandstof voor het lichaam gedurende de tijd veel langer, dus zal doorgaan langer.

8. Neem de melk met koffie

We weten allemaal dat een sterke zwarte koffie zullen we wakker worden, vooral in de ochtend na een lange nacht, maar net als suiker, het effect van cafeïne is een korte. Om het voordeel van zowel een boost op korte termijn en een langere toevoer van energie, het drinken van koffie met melk, om eiwitten uit melk, en cafeïne verkrijgen.

9. Gezonde snacks voor onderweg. Eten voor energie

Kies je in-tussen de maaltijden door snacks verstandig en geven u een uitbarsting van energie net wanneer je het nodig hebt. De beste snacks energie zijn die combineren vet, vezels en eiwitten, zoals pindakaas op een appel, een beetje "yoghurt met een handvol bessen, noten of gegrilde zalm met groene groenten. Het is altijd beter om kleine porties van gezond voedsel te eten, maar de meeste van de tijd, 3 grote maaltijden per dag.

10. Verlicht de belasting en stress te verminderen

Het spreekt voor zich dat te veel stress en te veel hard werk gaat maken je moe voelen. Het is niet alleen de fysieke arbeid die zal uitputten, nochtans; mentale werk voel je je fysiek moe ook. Probeer uw lijst 'moeten doen vandaag' en een beetje 'meer realistisch zijn over wat kan in een periode van vierentwintig uur worden bereikt verminderen. Vergeet niet dat je geluk en je gezondheid zijn belangrijker om al die banen vandaag gedaan te krijgen.

Hoe om meer natuurlijke energie te krijgen? Elke andere tips? Voel je vrij om je gedachten te delen in de commentaren hieronder.

Blijf mooi en gelukkig!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha