HOE mannen aan te trekken en hoofden draaien? 10 TIPS VOOR DE MEISJESHOE mannen aan te trekken en hoofden draaien? 10 TIPS VOOR DE MEISJES

Je ooit afgevraagd hoe sommige mensen kunnen lopen in een kamer en onmiddellijk de aandacht trekken, of omdat mensen terug zullen kijken over hun schouder bij sommige vrouwen als ze lopen door? Nou, er is veel meer aan dit talent dat sommige meisjes hebben een eenvoudige splitsing en korte rokken. En 'meest betrouwbare en lichaamstaal, dat fysieke verschijning. Als het een beetje 'die de aandacht van een menigte gegrepen dan kunt u gewoon zijn vergeten hoe, dus lees deze tien tips over hoe je de mensen die zal u helpen hoofden draaien je weg te trekken.

1. Smile

Niemand kan een onverwachte glimlach van een meisje te weerstaan, en het is een gegarandeerde manier om ze kijk recht terug bij u. Een glimlach maakt mensen kijken aantrekkelijker en het is ook gezegd dat je de persoon die je glimlachen bij willen. Geef het een gaan, glimlachend op een vreemdeling op de straat; het is leuk om naar te kijken ze terug te kijken als ze passeren door.


2. stralen vertrouwen

Nog een tip over hoe om mannen aan te trekken, en de hoofden draaien is het vertrouwen uitstralen. Mannen houden van een zelfverzekerde vrouw en, als je kunt zien hoe zeker je bent, dat blijft niet onopgemerkt. Wandelen met opzet naar een kamer, opstaan ​​en niet bang om oogcontact met mensen te maken. Als je kijkt alsof je plaatsen om te gaan, zijn mensen die nieuwsgierig zijn om te weten waar je naartoe gaat en, als er niets anders, zal je in de gaten om te zien wat nu te doen.

3. Jurk met stijl

Een van de eerste dingen die mensen opvalt aan iemands kleding en, terecht of ten onrechte, mensen echt een boek van flap. Men zal een onmiddellijke evaluatie van u doen door alleen te kijken naar wat je draagt, dus altijd elegant te kleden, en dress to impress. Goed ingerichte kleding en kleding die niet oud en versleten zijn, zal toevoegen aan de sfeer van vertrouwen die ervoor zorgt dat de mensen zitten en kennis.

4. Wet als een dame

Volgende tip over hoe om mannen aan te trekken, en de hoofden draaien is om zich te gedragen als een dame. Je wilt om hoofden te draaien om de juiste redenen, dus beschaafde gedrag krijg je de juiste soort van bewonderende blikken. Dit betekent dat het tonen genoeg vlees om het intrigerend, maar niet zo veel dat je jezelf en andere mensen ongemakkelijk te maken. Matigen van de taal ook, want zelfs als een man zweert veel, heb je waarschijnlijk niet graag een vrouw te horen.

5. Wees niet verlegen als ze niet de aandacht vestigen

Zodra u de aandacht die ze zochten hebben gekregen, niet uit de weg terug van het, of onbeleefd. Als je een man te vertellen om te verdwalen als je te bieden aan een drankje te kopen, zal iedere andere man in de kamer uit de buurt van je verblijf. Draai Head is een soort van besmettelijke. Zodra een hoofd spinnen, zullen anderen ook rond te kijken om te zien wat alle ophef over is, maar als je krullen in een hoek op het eerste gezicht je krijgt, mensen snel interesse in je verliest.

6. Markeer uw beste eigenschap

Of het nu je ogen, je benen of je rondingen, maken de meeste van uw beste eigenschap, het verbeteren met make-up te dragen of te vleien. Benadrukken wat je bent trots op de stijging van uw zelfvertrouwen en brengen u meer aandacht. Subtiel benadrukken slechts één kenmerk kan veel effectiever dan te proberen om de aandacht te vestigen op iedereen die kan het lijken alsof je probeert te hard zijn.

7. Zorg voor je haar

Nog een tip over hoe om mannen aan te trekken is het verzorgen van je haar. Lang, glanzend haar verzorgd zal blijken sommige hoofden, en dit is een wetenschappelijk feit! Studies suggereren dat mensen aantrekkelijk vinden glanzend haar, want het is een teken van een goede gezondheid en is een natuurlijk instinct om te zoeken naar de begeleider gezonder. Het is ook een teken dat je voor jezelf zorgen, en dat suggereert dat je anders ook zorg voor iemand moet nemen.

8. Kijk toegankelijk

Een van de tips over hoe om mannen aan te trekken is om aanspreekbaar te kijken. Probeer niet zo moeilijk om er zeker van dat je afstandelijk en ongenaakbaar verschijnen. Als iemand naar je kijkt, kijk dan terug en geef ze een vriendelijke glimlach. U kunt ook kijken toegankelijker uit het lichaam taal die u aannemen, dan staan ​​niet met de armen over haar borst te kijken defensief. Staan de richting van de mensen met de armen langs je lichaam, of vrij gedraaid voor je.

9. Draag een scheutje rode

Een andere eenvoudige tip over hoe te trekken mannen en hun hoofden draaien uw manier is om iets roods te dragen. De kleur rood maakt mannen denken over seks, dus die rode accessoires zal hoofden draaien. Het is aangetoond in onderzoeken dat mannen instinctief vrouwen dragen rode aantrekkelijker dan vrouwen die andere kleuren dragen. Geen behoefte om te gaan over de top met deze; slechts een scheutje rode maakt u zich onderscheiden van de massa.

10. Denk je dat je aantrekkelijk bent

Boven alles, je moet geloven in jezelf als je loopt in een kamer. Zeg tegen jezelf dat je de meest aantrekkelijke vrouw in de plaats en je zal het vertrouwen dat je je hoofd draai zal maken. Als u het middelpunt van de belangstelling te staan, dan kunt u er, net dat beetje extra vertrouwen.

Hoe om mannen aan te trekken en draai je hoofd? Wat zijn uw beste tips?

Wees blij!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha