Hoe maak placemats gebruiken Peltex 70Peltex 70 is een stabilisator sew-in ultra-enterprise gemaakt door Pellon die u kunt gebruiken in een verscheidenheid van projecten van meubels en handwerk. Peltex 70 biedt lichaam om een ​​project, blijft soepel, en het is om te borduren en wasbaar. U kunt placemats met Peltex 70 maken als basis. Kies nieuwigheid prints of stoffen om uw interieur aan te vullen. U kunt ook omkeerbaar placemats met een andere print op elke kant.

Strijk de stof om rimpels te verwijderen. Twee rechthoeken van stof tot 13 van 19 centimeter voor elke placemat.

Plaats twee rechthoeken van stof, goede kanten op elkaar, met alle vier de randen, ook. Pivot rond de omtrek van het weefsel.


Sluit de rechthoeken met een naad 1/2 inch. Laat een opening 8 cm in het midden van een uiteinde. Knip op elke hoek een hoek van 45 graden, dicht bij de steken.

Draai de stof rechts door de opening. Bereiken en hun vinger steken in elke hoek van de stof uit schoon en plein te duwen. Druk de randen van de naad lijn met het ijzer.

Knip een stuk Peltex 70-12 18-inch voor elke placemat. Rol de Peltex 70 vrij langsrichting en tussen de lagen stof glijden door de opening.

Bereiken binnen en glad de Peltex 70 in positie, hard duwen in elke hoek. Vouw de randen van de opening keurig naar binnen, in lijn met de naad, en druk op een vouw te coördineren met het ijzer. Pin door alle lagen rond de omtrek van de placemat.

Stik rond de omtrek van het speelveld, 3/8 inch van de rand. Weer naaien rond de omtrek van de placemat, 1/8 inch van de rand.

Verfraai uw placemats met extra naden zoals gewenst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha