Hoe maak je zilveren sieraden Wire maken

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mei 24, 2015 Admin Ambachten 0 0


Leren om sieraden zilveren draad te maken is relatief eenvoudig en goedkoop. De initiële investering in gereedschap en materiaal is zeer redelijk. -om-Leer eenvoudige technieken maken handgemaakte sieraden draad een uitstekend project voor beginners, en u kunt de complexiteit toenemen als je ervaring op te doen. Tot slot, de materialen en gereedschappen maken het draagbaar verwerking sieraden zilveren draad een leuk project, dat bijna overal kan worden gedaan.

Koop of maak een draad kronkelende jig. Pre-made maskers zijn verwijderbaar pinnen met een pinraad, waarmee u een verscheidenheid aan vormen van draad te maken. Maskers met de hand gemakkelijk worden geconstrueerd door hameren spijkers in een klein stuk hout in elke gewenste vorm.

Vind een juwelierszaak zilveren draad voor betrouwbare hoge kwaliteit. Kijk draad tussen 20 meter en 24 meter dikte voor maximale flexibiliteit. (Hoe hoger de meter getal, hoe dunner de draad.)


Knip een stuk zilverdraad met uw metalen frezen; U kunt afgesneden van de overtollige als de draad te lang is. Gebruik de draad kronkelende mal om de draad te buigen naar interessante vormen. Krul en wikkel de draad rond de Silver giga haringen te vormen van bloemen en rollen te creëren. Herhaal deze procedure om verschillende vormen een aanvulling op uw stuk te creëren.

Met elkaar te verbinden de draad ontwerp componenten. Grip een ringetje met een tang ketting neus iets naar één kant van de opening en draai de ring-geopend. Steek de uiteinden van twee van de componenten van draad door het ringetje, en draai dicht het met de keten-nosed tang. Herhaal dit totdat alle vormen van draden met elkaar zijn verbonden in een flexibele keten.

Sluit een gesp aan de ene kant van de keten van aangesloten componenten draden met een ringetje. Draai voorzichtig opent de sprong ring om te voorkomen dat overmatige stress op het metaal. Schuif de open lus via de component en de kleine draad lus aan het uiteinde van de gesp, en sluit deze met een tang. Sluit een ringetje aan het andere uiteinde van het stuk voor het bevestigen van de sluiting.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha