Hoe maak je zelfgemaakte oorbellen makenHet is niet nodig om te registreren voor speciale klassen of boeken kopen om te leren hoe oorbellen zelfgemaakte maken. Oefen met goedkope materialen tot je vertrouwen met je vaardigheden oorbel maken. Zodra je de techniek onder de knie hebt, koop parels in verschillende maten, vormen en kleuren. Gebruik ze om oorbellen te ontwerpen met uw kleding of geef ze aan uw vrienden en familie.

Zet kralen op een speldenknop. Herschikken ze tot je tevreden bent met de lengte en het ontwerp zijn. Recreëren hetzelfde ontwerp op een andere pin hoofd voor een bijpassende oorbel.

Voeg een extra kraal, of het meten, op de top van uw ontwerp hiel. Gebruik kniptang om de overtollige draad gesneden uit de pin hoofd. Verwijder de hiel meting, plaats het op de tweede pen hoofd en knip de draad af. Verwijder de extra hiel; leg het opzij voor gebruik in een ander project van sieraden.


Gebruik uw round-neus tang buig de draad links hiel extra. Een ring, maar niet uit te sluiten het nog niet.

Gebruik de kleine opening aan de pin hoofd kralen aan te sluiten op een draad oorbel Frans. Gebruik je een tang om de lus pin hoofd sluiten. Herhaal het proces met de tweede pen hoofd kralen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha