Hoe maak je zelfgemaakte gerechten sheet makenDocenten kunnen de jongere leerlingen aanmoedigen om muziek te verkennen met de oprichting van een groepsles. Elke student krijgt een hulpmiddel om te doen en dan te leren hoe om te spelen. Een dergelijk instrument is een set van gerechten. Gerechten zijn een percussie-instrument dat een hard geluid maakt wanneer ze samen geneukt. Studenten die niet beschikken over twee deksels correspondentie kunnen hun platen van aluminium blikjes taart bouwen.

Draai dan twee blikjes taart aluminiumfolie ondersteboven, zodat de vlakke bodem die u worden geconfronteerd. Het is belangrijk dat de blikjes taart zijn van gelijke grootte en vorm.

Plaats een hete lijmpistool in het dichtstbijzijnde stopcontact, en geef het tijd om op te warmen. Dit duurt meestal minder dan vijf minuten.


Druk hete lijm op de bodem van een plastic handvat en druk de hendel naar beneden in het midden van een van de blikken cake aluminiumfolie. Zijn plaats te houden totdat de lijm koelt en hardt op zijn plaats. Plastic handvaten verwijderd uit een rope skipping oude werken goed voor dit doel.

Herhaal dit met de tweede pan zodat beide platen zijn voorzien van handgrepen. Zodra de lijm verhardt, kunnen kinderen beginnen bonzen de gerechten samen om muziek te maken.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha