Hoe maak je uitnodigingen voor een verjaardagsfeestje te schrijvenUitnodigingen voor een verjaardagsfeestje moet alle essentiële informatie die een gast nodig heeft om het feest mee te nemen. De basistekst voor een uitnodiging voor een verjaardagsfeestje moet de relatieve wie, wat, waar, waarom en wanneer. Echter, het is aan jou om het leuk te maken door het toevoegen van een aanraking of laat je creativiteit de vrije loop in het schrijven van de uitnodigingen van de verjaardagspartij.

Schrijf een korte aankondiging of inleiding voor de uitnodiging. Onder andere een schattig gedicht of een grappige verwijzing naar de jarige leeftijd meisje. Natuurlijk, niet om iemand te beledigen, maar een beetje 'creatief. De aankondiging of inleiding kon zich ook richten op het thema van het feest.

Een lijst van de volledige naam van de jarige jongen of meisje.


Onder meer de logistiek van de partij: de datum, tijd en plaats. Zorg voor een routebeschrijving naar de locatie van het feest.

Geef de naam en de contactgegevens van de persoon die het gooien van de partij. Dit is belangrijk voor het geval iemand verloren of behoefte aan meer informatie.

Geef aan of u een RSVP nodig hebt. Als u wilt dat de gasten om RSVP, moet u een naam, telefoonnummer en e-mailadres op te geven.

Vertel de gasten een beetje 'over de aard van de partij. Bijvoorbeeld, het ons weten als het diner worden geserveerd, of als je kostuums nodig. Het is belangrijk dat iedereen weet wat te verwachten van de partij.

Voeg speciale verzoeken. Bijvoorbeeld, zeggen klanten die geschenken zijn niet nodig, vraag dat iedereen iets te brengen, vraagt ​​dat kinderen niet bij te wonen of om iedereen eraan te herinneren dat de partij een verrassing. Bevat alles wat de gasten moeten weten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha