Hoe maak je neus kijken dunner Met Make-up - Tutorial Met gedetailleerde stappen en foto'sZe zeggen dat onze neus geeft karakter aan ons gezicht. Maar er zijn momenten waarop we willen perfecte dunne hebben, spitse neus. Nu is het niet nodig om een ​​rhinoplasty verkrijgen van een scherpe neus! Gaan onder het mes niet zinvol wanneer u kunt uw neus slanker met make-up! Ja, contouren en het looien zijn grote make-up trucs die kunnen helpen om de look van een dunne neus sterk.

Niet alle vrouwen zijn ongelukkig met hun minder dan perfecte neus. Voor hen, een operatie is off limits. Wat deze vrouwen willen is om hun neus kijken dunner tijdens een speciale gelegenheid. En we kunnen het gemakkelijk doen! Hoe maak je een dunne neus natuurlijk te maken? Volg gewoon deze eenvoudige stappen te zetten je neus in slechts 5 minuten!


Hoe te smalle neus verdienen met Make-up - Tutorial:

Laten we beginnen met onze tutorial over hoe je je neus kijken dunner maken

Gebruikte producten:

  • Bronzing poeder of donkerbruin matte oogschaduw
  • Fundering
  • Lichtere foundation of concealer
  • Donkerder foundation
  • Transparante poeder

Stap 1:

Begin met het aanbrengen van foundation met een foundation kwast of spons gerecht. Breng daarna een foundation donkerder met een dunne borsteluiteinde de neusbrug aan de zijkanten van de neus definiëren. Dit zal de illusie van een smalle neus en dunner te maken. Maak je geen zorgen als het lijkt hard als we vlekken en mengen ze later. De donkere foundation moet minstens 3 tinten donkerder dan je natuurlijke huidskleur zijn.

Stap 2:

Neem een ​​kleine borstel meng- en beginnen trekken de foundation donkerder aangebracht op de zijkanten van de neus tot diepte te creëren aan de zijkanten van de neus. Kies vervolgens een lichtere foundation of concealer. Van toepassing in het midden van de neus om te markeren en creëren de illusie van een scherpere neus.

Stap 3:

Gebruik nu een stichting borstel of spons om voorzichtig te fuseren alle scherpe randen achtergelaten door de producten van de vorige fase. Maak korte stukjes van het samenvoegen van zowel de donkere en lichtere tinten. Men mag niet vergeten in deze fase van niet meer dan smelt als het effect gecreëerd gecreëerd verloren zouden kunnen gaan.

Stap 4:

Dan, neem een ​​bronzing poeder en toe te passen op de neusbrug. Het poeder moet worden aangebracht direct op de fundering donker. Helpen toe te voegen meer diepte en dimensie aan uw neus. Tegelijkertijd, zal ook de romige formule van de fundering. Dus, kies een lichte of geperst transparante poeder en breng het naar het midden van de neus.

Stap 5:

Kies nu een nadruk poeder, dat fijne shimmer particles.Apply het midden van je neus naar ander hoogtepunt bevat en voeg een oomph zachte make-up. Als u niet beschikt over een markeren poeder, dan kun je een zachte glinsterende oogschaduw of een bleke blush te gebruiken en toe te passen. Kies nu een blozen borstel of kabuki buigen zachtjes alles om een ​​coating naadloze creëren. En je bent klaar! Nu heb je een dunne neus en perfecte slanke model zoals!

Dit trucje werkt voor u in de foto's. Die een perfect beeld van de Facebook-profiel kan van jou zijn! U kunt deze techniek gebruiken om te geven de neus een makeover voordat je hoofd om die speciale bruiloft. Maar vergeet niet te harde randen vertrekken in make-up ziet er als plezier aan het eind van de dag!

Waarom je hard verdiende geld uitgeven aan een invasieve chirurgie die meer schade kan berokkenen dan goed? Een neuscorrectie is geen garantie voor een goede neus. Vergeet niet Shilpa Shetty en anderen in zijn soort? Als u niet wilt knoeien met je uiterlijk, gebruik dan de truc!

Ben je blij met de manier waarop de neus is? Heb je ooit gedacht van een neuscorrectie? Waarom niet deze truc te proberen? En vergeet niet om terug te komen om uw ervaring met ons delen in de commentaren hieronder.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha