Hoe maak je make-up er natuurlijk uitzien?Hoe maak je make-up er natuurlijk uitzien?

We zijn allemaal blij dat de komst van het naakt kijk makeup trends. Zij wijst op de sterke punten van je gezicht zonder dat te veel aandacht op hen. Maar zelfs als je van de smoky eye voor een nacht, en we zijn dat niet doet kan het verschil tussen een mooie, natuurlijke face-achtige maken, en maak een overdreven beeld. Hier zijn enkele tips over hoe je make-up te maken er natuurlijk worden beschouwd.

1. Zorg van het doek

Al het beste make-up begint met huidverzorging. Men kan gemakkelijk zien het verschil tussen een gezicht dat was goed gehydrateerd, uitgebreid en regelmatig heel goed verzorgd, en een ander waarbij het doel van de make-up is niet zozeer dat iets benadrukken, zoals veel dingen te verbergen. Natuurlijk, concealer is een deel van je make-up arsenaal, maar het moet een normaal onderdeel zijn. In plaats daarvan, investeren meer tijd in moisturizers, de bouw van voedende maskers, scrubben en eventuele problemen die u zou kunnen hebben, van de punten zwarten behandelen van acne uitbraken. Er zijn zo veel gemakkelijk te gebruiken, natuurlijk - zo zacht op de huid - de behandeling, dat is een schande als je ze niet hebt gebruikt. Goede, regelmatige huidverzorging is het beste advies over hoe u uw make-up er natuurlijk uitzien en hoe om te kijken prachtig, zelfs als je geen make-up dragen.


2. Niet stapel op

Dit is een universele regel over hoe u uw make-up er natuurlijk uitzien in de werkelijkheid, maar laten we focussen op de basis voor nu. U hebt waarschijnlijk gezien dat de mening over de juiste volgorde waarin eerst van toepassing - de onderkant, tweede - concealer, derde - stichting. Heb je echt al die lagen van make-up op haar gezicht nodig? De primer zorgt voor alle kleine rimpels, verzacht de huid, en een punt of twee van concealer, waar genoeg nodig is in veel gevallen. Tenzij, dat is, heb je het over een grote beroemdheid evenement, dat zal worden verpakt met camera's. Dit zijn de enige keren dat zeer zware make-up verdient, omdat de camera's zijn wreed en je gezicht echt moet foutloos zijn. Zodat bar, kunt u de stichting volledig overslaan of gewoon gebruik maken van een BB cream in plaats van de andere drie, als je aandringen op een egale teint. Na dit alles gezegd, als uw huid de neiging tot vette krijgen na verloop van tijd, gebruik beetje 'stof, maar alleen als het echt nodig is en bescheiden. U bent op zoek naar een natuurlijke look, toch?

3. Verse en s

a-gekust

Streven naar een natuurlijke uitstraling, in aanvulling op al het andere, het is om rekening met het feit dat onze huid opwarmt soms wel en krijgen we een mooi - of soms niet zo leuk - flush. Om deze natuurlijke draad na te bootsen, kunt u deze tip gebruiken van make-up artiesten: gebruik een kleur dicht bij de kleur van je lippen. : Natuurlijke kleur, niet de kleur van lippenstift die u gebruikt, zelfs als je gaat met het koraal, het koraal wangen is een goede keuze. Dus, als je lippen zijn een soort van peachy roze, gebruik dan een peachy roze tint blush. De plaatsen om te zetten is het niet alleen de appels van je wangen. Wrijf een kleine stip in de brug van de neus, kin en een beetje 'op de voorkant. Een ander ding om in gedachten te houden is om glinsterende bloost voorkomen. Dit moet een no-brainer, maar het is goed te beseffen. Sparkle is geen onderdeel van je make-up er natuurlijk uitzien.

4. Ware kleuren

Wat is de beste kleur oogschaduw voor bruine ogen? Brown misschien? En misschien blauw voor blauwe ogen, en groen voor groene ogen? Nou, dat is niet waar, eigenlijk. Blauw en groen, kleuren zelden kijken natuurlijk op elke kleur van de ogen, dus als je streeft naar een natuurlijke look, vergeet die. Hier is wat het beste is voor deze drie oogkleuren. Bruine ogen kunnen worden gemarkeerd met metallic kleuren - goud, brons, roze tinten zijn allemaal een goede keuze daar. Als je blauwe ogen, kunt u overwegen hete schaduwen en bruine overhemden. De bruine zal brengen van de blauwe en te integreren in een discrete manier delicaat. Voor dames met groene ogen, paars reflecties en vissen zijn een goede keuze. En hier is nog een tip over hoe je make-up te maken er natuurlijk uitzien: de eerlijker de huid, hoe lichter de schaduw om te gebruiken in je make-up natuurlijk ogende, en vice versa. Natuurlijk, er is geen noodzaak om uw ogen te markeren, zodat u kunt gaan voor het naakt look, kiezen voor oogschaduw in de kleuren die net zijn dat kleine 'donkerder is dan je huidskleur. Deze kleuren zullen uw ogen subtiel te verhogen, zonder zelfs maar te kijken als oogschaduw.

5. De perfecte lippen

Natuurlijk ogende make-up Helaas sluit al die tinten van diep rode kleur van lippenstift je zou houden. Tuurlijk, je kunt nog steeds en de nadruk gelegd op de lippen, maar in het algemeen, het naakt blik vereist dat u zich aan iets dichter bij je natuurlijke lip kleur. Sommige make-up artiesten suggereren dat de beste manier om te kijken natuurlijk in de mond gebied is een lipgloss kleur-instelling te gebruiken. Anderen raden om te kiezen voor een lipstick dat is precies dezelfde kleur als je lippen. In dit geval zal het niet veel kleur toe te voegen aan hen, omdat het hen zal verbeteren en geef ze een beetje 'meer volume, dat is altijd een goed idee.

Hoe maak je make-up er natuurlijk uitzien? Wat zijn uw beste beauty tips?

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha