Hoe maak je handmatig installeren van een ScreensaverEen screensaver wordt geactiveerd wanneer de computer inactief is voor een bepaalde periode en de monitor wordt niet automatisch uitgeschakeld. Terwijl de meest nuttige en meest gebruikte in de dagen van cathode ray tube (CRT), sommige gebruikers nog steeds lijken screensaver voor esthetische redenen. Het merendeel van de Windows screensaver komen met een setup-functie, wordt automatisch toegevoegd aan de lijst van Windows-screensaver. Maar sommige gratis screensavers bevatten slechts een scr-bestand (het standaard bestandsformaat voor een screensaver.)

Zet de computer en meld u aan. Afhankelijk van de configuratie van uw computer, moet u beheerdersrechten om een ​​nieuwe screensaver te installeren. Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Computer" of "Deze Computer".

Dubbelklik op de systeemschijf (meestal C :,) dan "Windows" en vervolgens "System32".


Klik op de knop "Start" en vervolgens op "Computer" of "Deze Computer". Navigeer naar de map die de nieuwe screensaver-bestand (en) bevat. Als u een screensaver van het internet hebt gedownload, is het waarschijnlijk in je, je map Downloads of documenteren desktop van de gebruiker.

Klik en sleep de scr-bestand (en) uit de map te downloaden in System32.

Klik met de rechtermuisknop op een leeg gedeelte van het bureaublad en klik op "Eigenschappen" of "Customize". Klik op de "Screensaver". Selecteer de nieuwe screensaver van de drop-down lijst.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha