Hoe maak je haar sneller groeien? 3 zelfgemaakte haar behandelingen te proberenHoe maak je haar sneller groeien? 3 zelfgemaakte haar behandelingen te proberen

Hoewel onze huid is iets dat we altijd betreft, is onze haarverzorging soms genegeerd. Ons haar is een deel van wat maakt ons anders dan de anderen, dus als we geen aandacht besteden aan ons haar, overal om ons heen zal! Ons haar is één van de belangrijkste aspecten van fysieke aantrekkingskracht; mooi en gezond haar straalt vitaliteit, de glorie, het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen. Dus in plaats van de uitgaven duizenden op dure klinische behandelingen, zijn hier een aantal eenvoudige en gemakkelijk behandelingen voor haar en zelfgemaakte remedies die u zelf kunt doen om een ​​manen glanzend en gezond te volgen:

Rijk aan vitaminen en mineralen, eigeel kan de sluizen voeden en te versnellen haargroei, terwijl olijfolie, helpt te verzachten en geven glans aan anders droog haar. Het enige wat je hoeft te doen is, meng twee eidooiers met 2 eetlepels olijfolie. Om dit mengsel te verdunnen, kunt u een half kopje water toe te voegen. Onderdompelen van het uiteinde van de vingers in dit mengsel langzaam gemasseerd in de hoofdhuid en dan verspreid het masker om de lengte. Laat het zitten op het haar gedurende ongeveer 15-20 minuten voordat het af te wassen met of zonder shampoo. Dit masker kan eenmaal per week.


Het is iets anders als we niet willen eten van bananen, omdat ze hoog in calorieën; zijn rijk aan vitamine A, C en E, kan deze eenvoudige fruit helpen haar groeien sneller, gezonder en zachter. Dus hier is wat je kunt doen om uit de buurt van die calorieën te blijven - neem een ​​banaan zacht dat is volwassen genoeg om te kunnen verpletteren tot een pasta. . Breng deze pasta op het haar van banaan en dek af met een plastic zak of je kan ook betrekking hebben op je hoofd met een handdoek verwarmd voor betere resultaten. Als het deeg is zacht genoeg, misschien vind je een beetje 'moeilijk te wassen tijdens het wassen. Om dit probleem aan te pakken, kan je een beetje 'van olijfolie of kokosolie toe te voegen in het mengsel. Laat het 20 minuten, dan shampoo en conditie. Doe deze behandeling een keer per week kan erg handig en voordelig om de schoonheid en de gezondheid van uw sloten zijn.

Castor olie is een van mijn natuurlijke haargroei behandelingen favoriet. Meng castorolie met zoete amandelolie in de verhouding 1: 1 en zachtjes masseren hoofdhuid met dit mengsel, het verspreiden van de rest van het masker aan de lengte van het haar. Bedek je hoofd met een beker en dan een douche, handdoek. Laat het in de kop voor ongeveer 1 of 2 uur, vervolgens, shampoo en de conditie van het haar. Doe deze behandeling een keer per week en zie je haar sneller groeien, zijn glanzender en gezonder.

Voel je vrij om je zelfgemaakte haar behandelingen, maskers en tips over hoe je je haar sneller groeien in de commentaren hieronder te delen.

Blijf mooi!

(0)
(0)
Opmerkingen - 2
  3   2
Mei 4, 2015 | 21:41:15 | later 1 uur

Geweldig artikel. Bedankt voor het delen

  2   2
Mei 4, 2015 | 23:55:30 | later 3 uur

Geweldige site!

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha