Hoe maak je goedkope gunsten BridalHet plannen van een vrijgezellenfeest met de andere feestelijkheden van een bruiloft kan erg duur zijn. Verlaag de kosten drastisch door het maken van goedkope vrijgezellenfeestgunsten met de rommelmarkt of kringloopwinkel vindt en goedkope koopwaar tuin. Schuren uw lokale rommelmarkten en tweedehands winkels voor wijnglazen of kopjes en schoteltjes porselein genoeg voor twee soorten gunsten. Ze hoeven niet te betalen, want elke gast nodig zal zijn om slechts een huis. Een aarden pot en schotel is een andere goedkope bruids douche gunst die kunnen worden verkregen bij uw plaatselijke tuincentrum.

Wijn Glazen kaarshouder

Plaats een waxinelichtje in een glas wijn.

Kop en Schotel Candy Dish

Knip een lengte van 18 centimeter van witte tule lint.


Garden Party

Snijd een gleuf in de lengte in het midden van het lint tule groot genoeg om je voet glippen door de stengel wijnglas. Knip een lengte van 18 centimeter van de satijnen lint van een kwart van een inch.

Rijg het lint tule over de sleuf van de stengel wijnglas. Trek de uiteinden van het lint tule meer dan een glas wijn en pak met je handen. Bind de satijnen lint van een kwart van een inch in een boog rond de krullen. Hete lijm zijden bloemen rond de boeg.

Vul een porseleinen kopje met verpakte chocolade van uw keuze.

Knip een lengte van 18 centimeter van witte tule lint. Knip een lengte van 18 centimeter van de satijnen lint van een kwart van een inch.

Plaats de porseleinen kop en schotel in het midden van het lint tule. Trek de uiteinden van het lint tule over de porseleinen kop en pak met je handen. Bind de satijnen lint van een kwart van een inch in een boog rond de krullen. Hete lijm bloemen rond de boeg.

Vul een boterhamzakje met 1 kopje van de bodem. Leg het zakje in de klei pot 4 centimeter.

Leg het pakket van zaden in de pot.

Knip een lengte van 18 centimeter van witte tule lint. Knip een lengte van 18 centimeter van de satijnen lint van een kwart van een inch.

Plaats de pot van klei in de schotel klei en geplaatst in het midden van het lint tule. Trek de uiteinden van het lint tule over de pot en pak met je handen. Bind de satijnen lint van een kwart van een inch in een boog rond de krullen. Hete lijm bloemen rond de boeg.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha