Hoe maak je Fonts kijken handgeschrevenEen lettertype is een stijl van de tekst die u kunt downloaden en installeren op uw computer. Na het installeren van een lettertype-bestand, kunt u die specifieke stijl van de tekst gebruiken op een programma waarmee je het lettertype kiezen, zoals de programma's van Microsoft Office-, PDF-en grafische programma's. U kunt ook lettertypes downloaden van het internet die het mogelijk maken de tekst te kijken als het is geschreven met de hand. Websites die lettertype te downloaden gastheer gratis of tegen een kleine vergoeding aan mensen die lid zijn van de site kan bieden.

Ga naar een website die het lettertype te downloaden hosts op uw computer, zoals dafont.com, Fonts UrbanFonts of 1001.

Ga naar de "handgeschreven Fonts" van de site en bekijk de lijst van tekens die u kunt downloaden. De naam van het lettertype wordt meestal getypt met behulp van een standaard lettertype, zodat u kunt zien hoe het eruit zal zien.


Klik op de download link naast de naam van het lettertype om het lettertype te downloaden. Dit is meestal in een zip-bestand formaat. Als het besturingssysteem een ​​decompressie programma om bestanden uit te pakken native heeft, moet u een.

Klik met de rechtermuisknop op het lettertype zip-bestand en kies voor "Unzip" of "decompressie". Dit zal de lettertype-bestanden uit te pakken in een ongecomprimeerde map op uw computer.

Open de uitgepakte map en klik eenmaal op het bestand van het lettertype in het bestand te markeren.

Klik met de rechtermuisknop op het bestand en kies "Kopiëren" in het menu.

Klik op de knop "Start" en klik op "Computer" in het menu Start.

Dubbelklik op de primaire harde schijf van uw computer. Dit is meestal 'Lokaal station C "

Dubbelklik op de map "Windows" en navigeer naar de map "Fonts".

Klik met de rechtermuisknop in de map en kies "Plakken" in het menu. U moet de nieuwe handgeschreven lettertype installateur zien in de map "Fonts". Wanneer u een programma waarmee je het lettertype kiezen, kiest u de naam van uw handgeschreven lettertype en schrijf mee. Het zal de tekst in een handgeschreven stijl typt.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha