Hoe maak je Finger Puppets makenHandpoppen is een goedkoop en leuk voor kinderen. U kunt heel eenvoudig vingerpoppetjes of die zijn ontwikkeld op basis van de materialen die u hebt om mee te werken en het weer verwacht wordt te besteden aan de activiteit te doen. Neem uw kinderen en meteen aan de slag.

Print uw handpop uit van een sjabloon of maak uw eigen ontwerp vinger marionet. Websites als Enhanced Learning bieden eenvoudige modellen, creatieve handpop al gekleurd en klaar om af te drukken. Echter, kunt u gemakkelijk uw eigen vingerpoppetjes door het tekenen van een eenvoudige dierlijke of menselijke vorm.

Vergeet niet om twee vingergaten vertrekken. Als u uw eigen handpop trekken, trekken twee vinger-sized gaten in de bodem van het beeld. De twee gaten zorgen voor een plek om je vingers de benen en voeten van de marionet te voegen en te worden.


Snij je vinger marionet en de vingergaten. Zorg ervoor om te verblijven met de lijnen van de tekening of knippen net buiten de lijnen, zodat de pop niet krimpt. Een gemakkelijke manier om de vingergaten snede moet vouwen over het midden van de cirkel en met een schaar om het midden snijdt.

Versier je vinger marionet naar uw wens. Gebruik stiften, kleurpotloden, verf, glitters en andere ambachtelijke materialen om uw marionet uitzien als degene die je had gedacht. Je kunt ook overwegen om plastic googly ogen of garen voor haar om je poppetje tot leven te brengen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha