Hoe maak je een zeepbel rok te maken zonder elastiekEen zeepbel rok traditioneel zit boven de knie, fags uit aan de onderkant en versmalt naar beneden van een ontworpen leven. Het leven is vaak een stuk, maar u kunt ook een string band bubble rok die zal plaats bieden een breder scala van maten te creëren. Gebruik heldere en kleurrijke stoffen om u bubble rok echt boeiend te maken.

Meet het leven van de persoon die het maken van de rok en bepalen hoe lang u wilt dat het materiaal op te hangen van de taille. Meet je heupen om de lengte van het weefsel te bepalen: voeg ongeveer 25 procent in de lengte en breedte (lengte van de rok van de taille) op maat gesneden. Snij de string lengte tweemaal de breedtemaat van het leven zodat het slot op de voorzijde van de mantel als het wordt getrokken.

Leg de snaar helemaal langs de lengte van de onderkant van het weefsel net onder de bovenkant. Vouw de stof om de string te dekken en naai een lijn langs de onderkant, een aanscherping van het snoer weefsel. Dit is nu de achterkant van de rok; draai aan de voorzijde.


Vouw het materiaal in de helft met de onderkant van de stof aan de buitenkant en toetreden tot de twee naden met een dubbele rij steken op de naaimachine. Vouw het onderste gedeelte van het schort en ongeveer halve inch en naai een zoom langs de onderkant van de mantel nog steeds op de stof. Draai de stof terug naar de voorkant zitten de naad dat de linker of rechterkant verbindt.

Maak twee sleuven van een centimeter uit elkaar in het bovenste gedeelte van het koord rok. Knippen met een schaar door het koord en trek beide kanten tot de string begint binnenrand cluster.

Bind de top van de snaren in een losse knot (het snoer altijd instelbaar) en bind de uiteinden in een strakke knot om rafelen te stoppen. Zodra de scheuren af ​​perfect met een naald en draad.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha