Hoe maak je een zanger te voet Overlockvoet veranderenBij het werken met een naai-project dat verschillende steekpatronen heeft, kan het nodig zijn om de voet van de machine te wijzigen. De naaivoet is groter op een overlock naaimachine, maar het proces van verandering is niet anders dan het met andere machines. Met een paar eenvoudige stappen, bent u klaar om te gaan met naaien.

Uitzetten en de stekker van de machine, zodat u niet hoeft te maken over de beweging van de naald.

Draai het handwiel totdat de naald in de hoogste stand. Til het handvat en de naaivoet omhoog te brengen naar de hoogste stand.


Zoek de schroef op de voet. Om dit te doen, volg dan de achterste voet van de punt, dan omhoog tot het punt waar het been aan de schacht. Met behulp van een schroevendraaier, draai de schroef tegen de klok in. De schroef kan krap zijn, dus je zou kunnen hebben om te zetten het moeilijk om de schroef los te draaien. Verwijder de schroef helemaal los en verwijder de pen uit de machine.

Neem de nieuwe been en schuif de as van machines totdat de schroefgaten zijn uitgelijnd. Plaats de schroef door rechtsom te draaien met de schroevendraaier. Zorg ervoor dat de schroef wordt aangedraaid.

Trek het been zodat het beveiligd. Zet de persvoet omlaag totdat deze in de laagste stand. Steek het apparaat weer in, zet hem weer aan, en je bent klaar om te beginnen met het naaien van uw project zijn.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha