Hoe maak je een zakdoek Bonnet baby FoldEen kap is een kledingstuk onmisbaar maakt gebruik van elke moeder voor haar kind. Het helpt om het hoofd van de delicate koude in de winter of in direct zonlicht in de zomer te beschermen. Bovendien worden motorkappen formele zijde ook gebruikt voor de doopplechtigheid van een kind. Het maken van de baby mutsen is een populair tijdverdrijf voor moeders, grootmoeders, tantes of oudere broers en zussen. U kunt een muts kind uit een zakdoek u, die vervolgens als een bruiloft of een sentimentele familiestuk kan worden overgedragen gemakkelijk te maken.

Verzamel uw leveringen en leg ze op een vlakke ondergrond voor u. Deze moeten onder meer een maat 12 ½-door-12-inch standaard ½ kanten of zijden zakdoek voor een doop motorkap of een katoenen fancy of gewaagde kleur voor een motorkap die dagelijks wordt gebruikt. Zelfs de aankoop van ¼ inch breed satijn of decoratieve lint of kant dat de kap integreert.

Ijzer de zakdoek plat om eventuele plooien of plooien te verwijderen. Mist elke hardnekkige kreuken en ijzer opnieuw om ze plat te maken.


Houd een rand van de zakdoek en vouw inch naar binnen, in de richting van het centrum. Deze gevouwen rand de achterkant van de motorkap zijn. Druk deze neerklappen met een ijzeren zo opgezet. Vouw de tegenoverliggende rand van de zakdoek 3 centimeter naar binnen. Ijzeren deze nieuwe wending als goed. Zodra beide de plooien zijn ingesteld, opent u de hele zakdoek.

Naai een punt dat loopt langs de vouw van 1 inch. Je hoeft niet te binden en knip de draad einde. Plaats een hand op de zakdoek en trek de draad met de andere hand aan de plooien van het weefsel te verzamelen. Pas de plooien, knoop en knip de draad af nadat u bepalen van de juiste maat, dat het hoofd van het kind past. Versterking van het knooppunt met een ander knooppunt om te voorkomen dat de draad losraakt. Steek uw tape of decoratieve kant aan de achterkant van de motorkap.

Vouw de vouw 3 centimeter aan de andere kant van de zakdoek en vouw beide hoeken naar binnen om kleine driehoekjes vormen. Drukt u op de driehoekjes naar beneden, zodat ze op hun plaats blijven, en naai vast in hun hart, zodat ze veilig zijn. Naai een stuk 7-inch tape in elke hoek driehoekig. Beide banden worden gebruikt om een ​​lint binden rond het hoofd, zodat de kap wraparound en blijft op zijn plaats.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha