Hoe maak je een wollen muts blokkerenHet blok is een proces dat vaak wordt gebruikt om vorm te geven aan de hand gebreide wol, objecten die omslachtig en onregelmatig kan verschijnen als eerste voltooid. Kan ook worden gebruikt voor voorwerpen van formaat, die zeer nuttig zijn voor kleding kan zijn, zoals hoeden. In tegenstelling tot andere soorten breien blokkeren, blokkeren petten wol is een proces dat een enorme hoeveelheid precisie vereisen. Dit is omdat, zodra de kap is vergrendeld, draagt ​​zal de juiste grootte vorm.

Vul de gootsteen met lauw water. Plaats de hoed in de gootsteen en turbulentie zolang, totdat het nat is helemaal door. Giet de gootsteen en druk op de dop tegen de zijkant van de gootsteen om zoveel mogelijk water uit te halen als mogelijk.

Verspreid een grote handdoek op een vlakke ondergrond. Plaats de hoed op de top van de natte centrum van de handdoek en rol de handdoek met zijn hoed binnen. Druk licht op de handdoek om op het water uit de hoge hoed, dan ontrollen de handdoek. De hoed moet gewoon vochtig zijn.


Meet rond het hoofd van de hoed van de drager als de hoed moet worden gedimensioneerd. Oprollen handdoeken en spullen in de hoed nat om de grootte en de vorm van het hoofd van de drager na te bootsen. Plaats de hoed gevuld rechtop op een grote handdoek, droog en laat de hoed volledig drogen. Zorg ervoor dat de kap wordt volledig ondersteund vanuit de binnenkant, zodat de rand niet wordt platgedrukt.

Leg de muts plat op een grote handdoek, droog het hoeft niet te worden gedimensioneerd. Trek de randen van de kap tot de lijnen zijn recht en de hoed is glad. Laat de hoed volledig drogen.

Verwijder de dop van de droge handdoek en kopieer deze indien nodig. En 'nu klaar om te dragen.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha