Hoe maak je een Windows XP-profiel ReinigUw profiel Windows XP beschadigd raakt of beschadigd wanneer er te veel informatie wordt opgeslagen in de directory. Wanneer u de opslagruimte hebben overschreden, Windows XP verschijnt een bericht waarin staat dat het profiel is te groot. Naar het profiel van Windows XP schoon te maken, moet u het bestand verplaatsen naar een andere locatie en deze verwijderen zonder het verwijderen van de benodigde bestanden voor het besturingssysteem.

Dubbel klik op de rode "X" dat in het systeemvak van Windows verschijnt. Dit toont de bestanden die zijn opgeslagen in je profiel. Identificeren van bestanden die groter zijn om ze te verplaatsen. Bestanden opgeslagen in het profiel bevinden zich in de map "Mijn documenten".

Dubbelklik op het "Mijn Computer" op het bureaublad. Dubbelklik op de "C: " schijf.


Dubbelklik op "Documents and Settings" directory. Dit opent een lijst met mappen die overeenkomen met gebruikersnamen die op de computer. Dubbelklik op de map met het bestand dat overeenkomt met de gebruikersnaam die op dat moment is aangemeld bij de computer.

Dubbelklik op de map "Mijn documenten". Knippen en plakken van grote bestanden naar een andere map bevindt zich op de machine. U kunt ook uw bestanden naar een back-up schijf of op een netwerklocatie.

Ga terug naar de "C: \ Documents and Settings ". Dubbelklik op de map "Application Data". In deze map worden de tijdelijke bestanden opgeslagen. Als de computer is een abnormale wijze uitgeschakeld, worden deze bestanden nog in de directory en accumuleren, het consumeren van grote hoeveelheden opslagruimte.

Dubbelklik op het "Woord" en het tmp bestand te verwijderen.

Terug naar de gebruiker directory en dubbelklik op de "Catalog Media" map. Verwijder alle bestanden die eindigen met .nmc.

Ga terug naar de gebruiker directory en dubbelklik op de map "Cookies". Verwijder alle bestanden behalve het cookie-bestand "Index.dat".

Ga naar je gebruikersmap weer en dubbelklik op de map "Office". Verwijder alle bestanden die eindigen op de ACL.

Sluit het venster Verkenner en de computer opnieuw opstarten om de wijzigingen toe te passen en te verwijderen op het pictogram waarschuwing van de taakbalk.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha