Hoe maak je een water klok BuildBouw van een water klok voorziet in de oprichting van een constante stroom van water om de tijd te meten. Het National Institute of Standards and Technology's website staat dat een van de water klokken eerste noot was van een Egyptische tombe dateert van rond 1500 voor Christus Bijna 1200 jaar later, de Grieken ontwikkelde water klokken genaamd zandlopers, "water dieven ", schepen van steen. Water klokken zijn een van de eerste apparaten met de tijd. Geactiveerd hebben oude volkeren te houden van de tijd binnenshuis te houden. Ontdek deze historische doorbraak door een water klok uit alledaagse voorwerpen, of bouwen van een interessant gesprek stuk voor uw huis of tuin.

Gebruik een hamer en een spijker een gat in de bodem van het blik of bekken. Handen van de Harvard University op de site Sterrenkunde raden het gebruik van een blikje koffie en een pot sterk genoeg is om als vol water te houden.

Verwijder de bescherming van een zelfklevend etiket en op de label langsrichting aan de zijkant van het schip. Breng de andere twee labels zodat er een lange strook uit de bodem van het vat naar boven. Knip het papier meer labels in het bovenste gedeelte van het vat.


Giet water in het blikje. In de klas, stelt het blik op de pot om het te testen. Vul de bak of kuip met water. Laten we begrijpen dat het water stroomt gelijkmatig. Als u stoppen en starten of dribbelen, legen het water en het gebruik van een spijker vaak om het gat groter te maken.

Leeg de pot als het is gebruikt voor de test flow. Vul de pot met water en centreren het op het potje. Controleer de tijd, waaronder de positie van de tweede kant. Kijkt op zijn horloge als het water stroomt in het vat.

Gebruik de permanent marker om een ​​lijn te trekken in het waterniveau toen vijf minuten zijn verstreken, dan 10 minuten, 20 minuten, 30 minuten - en elke 10 minuten totdat het water loopt. Schrijf het aantal minuten naast de lijn van het waterniveau zodat iedereen het lezen van de klok de tijd kan vertellen.

Stel de klok het legen van de pot en vul de pot.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha