Hoe maak je een wachtwoord instellen beleidsgroep

FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
April 2, 2015 Admin Computer 0 3


Uitvoering van het wachtwoord instellingen voor Groepsbeleid is een manier om de beveiliging van een computer of een computernetwerk te verbeteren. Onder andere de GPO instellingen wachtwoord dwingen om naar sterke wachtwoorden, die moeilijker zijn te beïnvloeden creëren; wachtwoorden regelmatig te wijzigen; en het creëren van unieke, vergeten nooit eerder gebruikt elke keer een wachtwoord wordt gereset. Om dit beleid uit te voeren, moet u toegang hebben tot een account op de computer of het domein controller die lokale beheerdersrechten hebben.

Meld u aan bij de computer met een account met beheerdersrechten.

Klik op "Start". Type "gpedit.msc" in het zoekvak. Klik op "gpedit.msc" in de zoekresultaten om de Groepsbeleid-editor te starten.


Navigeer naar de volgende locatie van de Group Policy Editor consolestructuur :. "Account Policies"Computer Configuration", "Windows Instellingen", "Security Settings" en de console boom bevindt zich in de linkerkant van het dialoogvenster Editor groep. Wanneer u klikt op een pijl in de console, de geselecteerde tak of uitbreidt of instortingen, onthullen of verbergen secundaire takken schieten uit de branche.

Klik direct op de "Password Policy" in de console. Het wachtwoord instelmogelijkheden groepsbeleid worden weergegeven in het rechterdeelvenster van het venster Groepsbeleid-editor.

Dubbelklik op het beleid "afdwingen vergeten geschiedenis" instelling te openen het pand afdwingen vergeten geschiedenis "doos. Kies uw favoriete instelling. Klik op" Apply "om het beleid te implementeren, en klik op 'OK' om het venster Eigenschappen te sluiten . De wachtwoorden forceren geschiedenis wordt gebruikt om het aantal unieke wachtwoorden van een gebruiker moet maken wanneer u een wachtwoord voor een oud wachtwoord opnieuw kan worden gebruikt. Het instelbereik loopt van 0 tot 24 dagen, met 0 wat betekent dat de instelling is uitgeschakeld.

Open het dialoogvenster "Eigenschappen Maximum password age". Selecteer de gewenste instelling. Klik op "Apply" om het beleid te implementeren, en vervolgens op "OK" om het venster te sluiten. Het beleid van maximale wachtwoord wordt gebruikt om het aantal dagen dat een wachtwoord kan worden ingesteld voor het systeem vereist de gebruiker te herstellen. Het bereik is 0-999 dagen, met 0 betekenis vergeten zal nooit verlopen.

Dubbelklik op de "minimale wachtwoordduur" instelling naar het dialoogvenster Eigenschappen van minimum wachtwoordduur openen. Selecteer de gewenste instelling. Klik op "Apply" om het beleid te implementeren, en vervolgens op "OK" om het venster te sluiten. Het beleid minimale wachtwoord wordt gebruikt om het aantal dagen te stellen een gebruiker een password houden voor het systeem kan de gebruiker herstellen. Het bereik is 0-999 dagen, met 0 betekenis het wachtwoord kan direct worden gewijzigd.

Open het dialoogvenster "Eigenschappen Maximale lengte van het wachtwoord." Selecteer de gewenste instelling. Klik op "Apply" om het beleid te implementeren, en vervolgens op "OK" om het venster te sluiten. Het beleid van de maximale lengte van een wachtwoord wordt gebruikt om het minimum aantal tekens een wachtwoord nodig te hebben ingesteld. Het instelbereik ligt tussen de 0-28 karakters, waarbij 0 betekent dat gebruikers mogen lege wachtwoorden hebben.

Dubbelklik op de instelling om het te openen "Wachtwoorden moeten voldoen aan eisen complexiteit"Wachtwoorden moeten voldoen aan Complexiteit Eisen Eigenschappen. Kies uw favoriete instelling. Klik op" Apply "om het beleid te implementeren, en selecteer vervolgens" OK "om sluit het venster eigenschappen. Dit criterium wordt gebruikt om te bepalen of het wachtwoord complexiteit regels worden toegepast.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha