Hoe maak je een vuurtoren Yard bouwenYard koplampen zijn zowel decoratief en grillige, het draaien van uw gewone, saaie gazon in wat lijkt meer kleurrijk en feestelijk. Hoewel het mogelijk is koplampen werf maat te een tuin aanbod op te slaan, vaak duur en vereisen een grote hoeveelheid constructie. Bespaar tijd en geld door het hebben van een werf vuurtoren thuis met behulp van een aantal basis gereedschappen en materialen goedkoop gekocht van elke ambachtelijke en bouwmarkt te vinden. Voeg een zonlicht op de top van de vuurtoren, die is 's avonds verlicht als een echte vuurtoren.

Verf de buitenkant van een verkeerskegel standaard formaat met witte latex verf waterdicht. Laat de verf drogen 4-6 uur.

Schilderen een wervelende 2 tot 3 inch afgeschermde de kegel, beginnend aan de onderkant en aan de bovenkant van de kegel wikkeling met zwarte of gekleurde latex verf waterdicht. Laat de verf drogen 4-6 uur.


Plaats een zonlicht 2-inch acryl in het bovenste deel van de kegel.

Verhit een hete lijmpistool gedurende 10 minuten om de stok hete lijm in de kamer om te smelten.

Bevestig de basis van het licht op de binnenkant van de kegel met hete lijm. Laat de hete lijm afkoelen en uitharden twee minuten. De zonne-licht moet uitsteken uit de top van de vuurtoren.

Aanbrengen van de vuurtoren in uw tuin of in de tuin voor weergave. 'S nachts, de top van de vuurtoren lichten.

(0)
(0)
Opmerkingen - 0
Geen commentaar

Voeg een reactie

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tekens over: 3000
captcha